Η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη με μαύρο καπέλο και μάσκα
©instagram/ sakkattack
Lifestyle

Η «σπαρτιατική» γυμναστική της Μαρίας Σάκκαρη στην καραντίνα

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τένις περνάει τις ημέρες της σε απομόνωση με έντονη προπόνηση

Η Μαρία Σάκκαρη μοιράζεται στο Instagram την γυμναστική που ακολουθεί όσο μένει σε καραντίνα στην Μελβούρνη.

Η ζωή των αθλητών περιλαμβάνει πολλά ταξίδια και πολλά απρόοπτα. Ένα από αυτά συνάντησε η Μαρία Σάκκαρη όταν ταξιδεύοντας στην Αυστραλία για το Australia Open έτυχε να βρίσκεται σε αεροπλάνο που εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει κατά την άφιξή της στη Μελβούρνη σε αυστηρή καραντίνα 14 ημερών, χωρίς να της επιτρέπεται να αφήσει το δωμάτιό της για κανένα λόγο.

Η Μαρία Σάκκαρη όμως αποφάσισε να το αντιμετωπίσει με θετική διάθεση και άρχισε να ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από βίντεο γυμναστικής με τον τίτλο "Sparring with a Spartan" και το καινούργιο της λογότυπο που θυμίζει αρχαιοελληνικό κίονα. «Αξιοποιώ πλήρως τον χρόνο μου στην καραντίνα. Ας ελέγξουμε ότι είναι ελεγχόμενο. «Πρέπει να παραμείνω σε καλή κατάσταση σωματικά και πνευματικά, ας προπονηθούμε μαζί για την επόμενη εβδομάδα ή όσο χρειαστεί. Μη διστάσετε να μοιραστείτε (το post)», έγραψε στην πρώτη σειρά βίντεο που ανέβασε με ασκήσεις που περιλαμβάνουν ιμάντες και λάστιχα.

Δύο ημέρες μετά ανέβασε μερικά ακόμη βίντεο που περιλάμβαναν ασκήσεις με το βάρος του σώματος, ενώ την Κυριακή εστίασε στην εκγύμναση των ποδιών γράφοντας στη λεζάντα "Don't ever skip leg day" (Ποτέ μην παραλείπεις μέρα (γυμναστικής) για πόδια). Πριν βιαστείτε να ακολουθήσετε το πρόγραμμά της πάντως, κάντε καλή προθέρμανση γιατί οι ασκήσεις της κάθε άλλο παρά εύκολες είναι. Η Σάκκαρη είναι που τις κάνει να φαίνονται παιχνιδάκι!

 

Αν και μας αρέσει πολύ να γυμναζόμαστε παρέα με τη Σάκκαρη, ελπίζουμε να περάσουν γρήγορα οι μέρες για να μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα και κατακτήσει την κορυφή!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice