Πάμελα Άντερσον
Πάμελα Άντερσον © Instagram/Heather Ross
Lifestyle

Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της

Τον ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια του lockdown

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Πάμελα Άντερσον φόρεσε νυφικό και παντρεύτηκε τον Καναδά τον σωματοφύλακά της και οικοδόμο, Dan Hayhurst.

Νύφη για ακόμα μια φορά ντύθηκε η Πάμελα Αντερσον, η οποία παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, τον οποίο ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια του lockdown. Η πρωταγωνίστρια του Baywatch, παντρεύτηκε με τον Dan Hayhurst, πρώην οικοδόμο, σε μια μικρή τελετή στο Βανκούβερ του Καναδά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μιλώντας στη DailyMailTV, η Πάμελα Αντερσον είπε: «Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι στην αγκαλιά ενός άνδρα που πραγματικά με αγαπά. Είμαι ερωτευμένη. Παντρευτήκαμε την παραμονή των Χριστουγέννων με τις ευλογίες των οικογενειών μας, όλοι είναι χαρούμενοι με εμάς. Παντρεύτηκα στο σπίτι που αγόρασα από τους παππούδες μου πριν από 25 χρόνια, εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και είναι ακόμη μαζί. Νιώθω σαν να ολοκλήρωσα έναν κύκλο».  

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χωρίς την οικογένεια και τους φίλους του, ωστόσο όπως είπε η εκρηκτική ηθοποιός, έχουν την ευλογία τους.

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύουν να κάνουν ταξίδι του μέλιτος, όταν αρθούν οι περιορισμοί, η Άντερσον απάντησε ότι «κάθε μέρα είναι μήνας του μέλιτος».

Exclusive! Pamela Anderson's secret wedding to her BODYGUARD - DailyMail TV

Νύφη για πέμπτη φορά
 
Η Πάμελα Αντερσον ήταν παντρεμένη από το 1995 έως το 1998 με τον ροκ σταρ Tommy Lee, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο γιους. Τον 24χρονο σήμερα Μπράντον και τον 22χρονο Ντύλαν. Η ηθοποιός είχε επίσης παντρευτεί τον Kid Rock από το 2006 ως το 2007, ενώ είχε κάνει δυο γάμος με τον ίδιο άντρα, τον Rock Salomon, από 2007 ως το 2008 και ξανά από το 2014 μέχρι 2015.
 
Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησε πως παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Τζον Πίτερς στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, κάτι που αργότερα η ίδια χαρακτήρισε ψεύτικη τελετή και όχι επίσημο γάμο. «Ποτέ δεν παντρευτήκαμε. Ήταν κινηματογραφικός παραγωγός. Υποθέτω ήθελε λίγη προσοχή;», είχε πει τότε στη DailyMailTV, ενώ αργότερα δημοσιεύτηκε επίσης ανακοίνωση στο Twitter της: «Κανένας γάμος, κανένα διαζύγιο, απλώς ένα περίεργο θεατρικό γεύμα. Η Πάμελα έχει καλή αίσθηση του χιούμορ».
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice