Μισέλ Ομπάμα
Μισέλ Ομπάμα © EPA
Lifestyle

Τζιλ Μπάιντεν: Το ξεχωριστό δώρο στη Μισέλ Ομπάμα (εικόνα)

Το γεμάτο συμβολισμούς αντικείμενο που έστειλε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε το δώρο που της έστειλε η Τζιλ Μπάιντεν, το οποίο δείχνει πόσο καλά γνωρίζει η μία την άλλη.

Το δικό της «ευχαριστώ» έστειλε η Μισέλ Ομπάμα στην Τζιλ Μπάιντεν. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι στενή φίλη με τη σύζυγο του Μπαράκ Ομπάμα.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει το ξεχωριστό δώρο που δέχτηκε από την Τζιλ Μπάιντεν.

Η 69χρονη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν έστειλε ένα καλάθι γεμάτο λαχανικά, τα οποία προέρχονται από το... μποστάνι που δημιούργησε η Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, το 2009, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του συζύγου της ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο κήπος έχει έκταση 260 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται στη νότια πλευρά της προεδρικής κατοικίας. Το... μποστάνι δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της παιδικής παχυσαρκίας στην οποία ηγήθηκε η Μισέλ Ομπάμα για την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής με έμφαση στην άθληση και τη σωστή διατροφή.

«Τόσο ευγνώμων γιa αυτό το όμορφο πακέτο από την εκπληκτική μας Πρώτη Κυρία! Αυτά τα φρέσκα λαχανικά από τον κήπο του Λευκού Οίκου είναι μια τόσο όμορφη και γευστική έκπληξη» έγραψε η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα, συμπληρώνοντας: «Σ' αγαπώ Τζιλ». Το κείμενο συνοδεύεται από μια φωτογραφία που δείχνει ένα ψάθινο καλάθι γεμάτο λαχανικά, όπως μαρούλι και μπρόκολο. «Το φαγητό είναι αγάπη» απάντησε στα σχόλια η Τζιλ Μπάιντεν, βάζοντας και ένα emoji καρδιάς σε πράσινο χρώμα.

Όταν δημιούργησε τον κήπο στον Λευκό Οίκο, η Μισέλ Ομπάμα υποδεχόταν μαθητές με τους οποίους φύτευε λαχανικά και συζητούσε.

Η Μισέλ Ομπάμα στον κήπο με τα λαχανικά που δημιούργησε στον Λευκό Οίκο
Η Μισέλ Ομπάμα στον κήπο με τα λαχανικά που δημιούργησε στον Λευκό Οίκο © EPA

Την... παράδοση συνέχισε και η Μελάνια Τραμπ, ενώ το ίδιο φαίνεται ότι είναι διατεθειμένη να κάνει και η Τζιλ Μπάιντεν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice