cara-jaden.jpg
Κάρα Ντελεβίν © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA / Τζέιντεν Σμιθ © Rich Fury/MTV VMAs 2020/Getty Images for MTV
Lifestyle

Η Κάρα Ντελεβίν ερωτευμένη με τον γιο του Γουίλ Σμιθ;

Φούντωσαν οι φήμες μετά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Κάρα Ντελεβίν και ο Τζέιντεν Σμιθ, γιος του Γουίλ Σμιθ, αντάλλαξαν λουλούδια και φιλιά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και οι φήμες περί έρωτος φούντωσαν.

Το υπερμοντέλο Κάρα Ντελεβίν ερωτεύτηκε; Αυτό λένε οι φήμες. Λένε λοιπόν πως ο νέος της σκορδόπιστος είναι ο ηθοποιός Τζέιντεν Σμιθ, γιος του Γουίλ Σμιθ και της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Life in a Year, μια τραγική ρομαντική ιστορία. Η Κάρα υποδύεται την καρκινοπαθή Ίζαμπελ που μαθαίνει πως έχει μόλις έναν χρόνο ζωής και ο Σμιθ τον Ντάριν, ένα αγόρι που θα της προσφέρει άπλετη αγάπη για τον χρόνο που της απομένει. Πολύ κλάμα, πολλά χαρτομάντιλα!

Τα δύο πιτσουνάκια συνελήφθησαν μαζί από τους παπαράτσι την Ημέρα του Βαλεντίνου. Η Κάρα κρατούσε καμιά 25αριά κόκκινα τριαντάφυλλα με μεγάλο τσουνί (σαν δέντρο έμοιαζε η ανθοδέσμη) και ο Τζέιντεν της έδινε φιλάκι. Θα μπορούσαν να είναι φιλία όλα αυτά τα σημάδια; Άνετα! Μήπως δεν τα έχουμε κάνει αυτά με φίλους μας όλοι;

Στο παρελθόν τα ΜΜΕ έγραφαν πως τόσο η Κάρα όσο και ο Τζέιντεν είχαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Η βρετανίδα μοντέλα είναι πανσεξουαλική και gender fluid. Λέγεται πως είχε δεσμό με τη Μάιλι Σάιρους, τον μουσικό Τζέικ Μπαγκ, την ηθοποιό Μισέλ Ροντίγκεζ, τη μουσικό St. Vincent, την Πάρις Τζάκσον.

Η τελευταία σχέση της Κάρα με την ηθοποιό Άσλεϊ Μπένσον έληξε τον Απρίλιο του 2020. Στη συνέχεια φούντωσε το κουτσομπολιό που ήθελε την Κάρα ζευγάρι με τη συναδέλφισσά της Κάια Γκέρμπερ, κόρη Σίντι Κρόφορντ, καθώς οι δυο τους έκαναν ταιριαστά τατουάζ.

Ο γεννημένος στο Μαλιμπού Τζέιντεν λέγεται πως είχε σχέσεις με την ηθοποιό Μάντισον Πέτις, την ηθοποιό Στέλα Χάτζενς, την Κάιλι Τζένερ, την ηθοποιό Αμάντλα Στένμπεργκ, την ινφλουένσερ Σάρα Σνάιντερ και την ηθοποιό Οντέσα Άντλον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaden Smith (@c.syresmith)

Θεωρήθηκε πως ομολόγησε δημοσίως τον δεσμό του με τον ηθοποιό, ράπερ, σχεδιαστή, εικαστικό, κωμικό, συνθέτη (ίσως και πυροσβέστη) Tyler the Creator στο twitter. Όταν ο Tyler σήκωσε το βραβείο του Καλύτερου Ραπ Άλμπουμ, ο Τζέιντεν τουίταρε: «My boyfriend just won a Grammy».

Η Κάρα είναι 28 χρονών και ο Τζέιντεν 22, αλλά ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Επίσης η Κάρα είναι βαφτισιμιά της Τζόαν Κόλινς. Έπιασε το λάδι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice