Lady Gaga
Lady Gaga © EPA / JUSTIN LANE
Lifestyle

Lady Gaga: Έγινε 35 - Το ιδιαίτερο δώρο από τον σύντροφό της

Οι φωτογραφίες με τον Μάικλ Πολάνσκι

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Lady Gaga: Έγινε 35 ετών και ο σύντροφός της τής έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο - Η ανάρτησή της στο Instagram και οι εκατοντάδες ευχές.

Ta 35ά γενέθλιά της γιόρτασε εχθές Κυριακή (28/3) η Lady Gaga και δέχθηκε ένα ιδιαίτερο δώρο από τον σύντροφό της, Μάικλ Πολάνσκι.  

Ο σύντροφός της επέλεξε να της χαρίσει ...μια αγκαλιά λουλούδια. Η ίδια πόζαρε με την τεράστια ανθοδέσμη και έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, όπου μοιράστηκε τη χαρά της με τους εκατομμύρια φαν της: «Όταν σου στέλνει το αγόρι σου όλα τα λουλούδια στη Ρώμη για τα γενέθλιά σου. Σε αγαπώ γλυκέ μου. Ανυπομονώ να βρεθώ σπίτι μαζί σου και με τα σκυλιά μας, είναι όλα όσα χρειάζομαι». 

Ο Μάικλ Πολάνσκι έχει τελειώσει το τμήμα Μαθηματικών του Harvard. Διατηρεί χαμηλό προφίλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από την αρχή της σχέσης του με την Lady Gaga. Διευθύνει το ίδρυμα Parker μαζί με τον Σον Πάρκερ, οργανισμό με φιλανθρωπικούς στόχους σχετικά με την επιστήμη, την υγειονομική περίθαλψη, τις τέχνες και τις πολιτικές δεσμεύσεις.

Στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν τον περασμένο Γενάρη, η Lady Gaga αντάλλαξε ένα φιλί με τον σύντροφό της πάνω από τις μάσκες τους. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice