Σκάρλετ Γιόχανσον
Σκάρλετ Γιόχανσον © EPA/ETTORE FERRARI

Σκάρλετ Γιόχανσον: Οι ηθοποιοί δεν χρειάζεται να είναι πρότυπα

«Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι πολιτικές τοποθετήσεις ή ο τρόπος ζωής ενός ηθοποιού, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα διαφωνούν»
  • A-
  • A+
Η δημοφιλής ηθοποιός, Σκάρλετ Γιόχνασον, τοποθετήθηκε για τον αν οφείλουν ή όχι οι ηθοποιοί να είναι πρότυπα και να εκφέρουν οπωσδήποτε άποψη

Η Σκάρλετ Γιόχανσον δεν πιστεύει ότι είναι υποχρεωμένη, εκείνη και κάθε ηθοποιός να αποτελεί δημόσιο πρότυπο.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό The Gentlewoman, η Σκάρλετ Γιόχανσον είπε ότι δεν αντιλαμβάνεται την πίεση που ασκείται στους ηθοποιούς να εκφράσουν θέση για ορισμένα θέματα.

«Δεν νομίζω ότι οι ηθοποιοί είναι υποχρεωμένοι να έχουν δημόσιο ρόλο στην κοινωνία. Μερικοί άνθρωποι το θέλουν, αλλά η ιδέα του να είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις είναι άδικη», είπε η ηθοποιός.

«Δεν επιλέξαμε να είμαστε πολιτικοί, είμαστε ηθοποιοί. Η δουλειά μας είναι να είμαστε ο καθρέφτης για το κοινό, να έχουμε μία ενσυναίσθησης μέσω της τέχνης. Αυτό είναι το έργο μας», συνέχισε.

Είπε ακόμα ότι ο κόσμος θα πρέπει να παρακολουθεί τις παραστάσεις ή τις ταινίες των ηθοποιών ανεξάρτητα με τις πολιτικές απόψεις τους.

Και πρόσθεσε ότι οποιεσδήποτε κι αν είναι οι πολιτικές τοποθετήσεις ή ο τρόπος ζωής ενός ηθοποιού θα υπάρχουν άνθρωποι που θα διαφωνούν, τονίζοντας ότι «κρίνουμε ο ένας τον άλλον όλη την ώρα. Κρίνουμε συνεχώς».

Ωστόσο, η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική στο μέλλον.

Η προεδρία των ΗΠΑ ίσως δεν είναι στους στόχους της, αλλά η πολιτική σε τοπικό επίπεδο μπορεί να είναι κοντινός στόχος, είχε αποκαλύψει στη διάρκεια της περιοδείας Τύπου για την ταινία «Avengers: Endgame».

«Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να επέλθει αλλαγή είναι η πολιτική σε τοπικό επίπεδο. Ίσως σε κάποιο σημείο στο μακρινό μέλλον, να αισθανθώ ότι δέχομαι κάλεσμα, απλά μέχρι τώρα δεν συνέβη», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ
Φαρμάκι στάζει το διαζύγιο Πιτ - Τζολί: Ο πόλεμος συνεχίζεται
Back to top