Ντόναλντ Τραμπ: Όπου γάμος και χαρά…
EPA/Stefani Reynolds / POOL

Ντόναλντ Τραμπ: Όπου γάμος και χαρά…

Μπορείς να τον καλέσεις στον γάμο σου. Θα φέρει και τη Μελάνια.
  • A-
  • A+
Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτιαξε το σάιτ 45office.com, μέσω του οποίου μπορείς να τον καλέσεις στον γάμο ή στα γενέθλιά σου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά το κάζο των προεδρικών εκλογών, μόνο για λίγο καιρό ξαπόστασε και τώρα ξανά προς τη δόξα τραβά. Τη δόξα την επιχειρηματική και όχι την πολιτική.

Φτιάχνοντας το σάιτ 45office.com καλεί όσους ενδιαφέρονται να τον μπουκάρουν, ώστε να εμφανιστεί στον γάμο ή την επέτειο ή τα γενέθλιά τους, και μάλιστα να βγάλει και λόγο. Το πακέτο καλύπτει και την εμφάνιση της Μελάνια.

Όποιος λοιπόν θέλει στον γάμο του τη Βασίλω-Ντόναλντ καλείται να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις, όπως ας πούμε αν το μυστήριο θα καλύπτεται από τα μίντια ή αν θα υπάρχουν διαπρεπείς καλεσμένοι.

Εκτός από την αυτοπρόσωπη παρουσία, το σάιτ δίνει επίσης τη δυνατότητα ο Τραμπ να στείλει προσωποποιημένες ευχές. Πουθενά δεν αποκαλύπτεται πόσο και αν θα χρεώνει ο Ντόναλντ τα μηνύματα ή την παρουσία του σε γάμους, βαφτίσεις, δεξιώσεις, η αίθουσα κλιματίζεται.

Οι σημαδιακές στιγμές-ορόσημα της ζωής ενός ανθρώπου που δέχεται να καλύψει ο Τραμπ είναι οι ακόλουθες και αναφέρονται ρητά στο σάιτ: Γενέθλια (ενηλίκου), Γενέθλια (παιδιού), γενέθλια (βετεράνου), Σύνταξη από τον στρατό, Γάμος, Επέτειος γάμου, Κηδεία, Γέννηση παιδιού, Αποφοίτηση,  Προσκοπικό Χρυσό βραβείο για κορίτσι και Προσκοπικό Βραβείο αετών.

Όποιος στείλει το αίτημά του, θα λάβει ως απάντηση: «Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον να λάβετε ευχές από τον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ και τη Μελάνια Τραμπ για την ιδιαίτερη περίσταση. Παρακαλούμε δώστε μας έξι βδομάδες για να επεξεργαστούμε το αίτημά σας».

Η αλήθεια είναι ότι οι Τραμπς παρακολούθησαν πρόσφατα γάμο στη Φλόριντα και ο Ντόναλντ μίλησε στους καλεσμένους. Αντί για τα τυπικά, αντί να δώσει τις ευχές του για βίον ανθόσπαρτον και τα λοιπά, ο πρώην πρόεδρος έβγαλε τον καημό του για τις χαμένες εκλογές, κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν, και γενικώς κλάφτηκε. Προφανώς η κλάψα είναι αναπόσπαστο στοιχείο των γάμων, και το πλήθος συγκινημένο τον επεφήμησε.

Για να μην αδικήσουμε τον Τραμπ πάντως, να πούμε πως τόσο πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ όσο και διάφορα δημόσια πρόσωπα «προσλαμβάνονται» από ατζέντηδες και πραγματοποιούν δημόσιες ομιλίες. Αντίστοιχα με του Τραμπ σάιτ είχαν κάνει και οι Ομπάμπα και ο Τζορτζ Μπους.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τελικά γιατί είχαν χωρίσει η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ το 2003;
Τελικά γιατί είχαν χωρίσει Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ το 2003;
Οι 10 πιο πλούσιοι άνθρωποι της μόδας για το 2021
Οι 10 πιο πλούσιοι άνθρωποι της μόδας για το 2021
Back to top