Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ το 2003, όταν ήταν ζευγάρι
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ το 2003, όταν ήταν ζευγάρι © EPA / CJ GUNTHER
Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Είναι και πάλι μαζί;

Η κοινή εξόρμηση και οι αποκαλύψεις από το περιβάλλον τους

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι ξανά, 17 χρόνια μετά το χωρισμό τους και οι φωτογραφίες από το Μαϊάμι.

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να είναι μαζί. Και φαίνεται ότι οι ...ψίθυροι επιβεβαιώνονται μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το Μαϊάμι. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «MailOnline», ο ηθοποιός πήγε στην Ανατολική Ακτή για να είναι κοντά στην Τζένιφερ Λόπεζ και ο φακός των παπαράτσι τους «πέτυχε» σε ενοικιαζόμενη υπερπολυτελή κατοικία στη Νότια Φλόριντα, να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης.

Η φημολογούμενη επανασύνδεση του ζευγαριού μετά από περίπου 17 χρόνια αποτέλεσε σίγουρα μία «έκπληξη» για τους θαυμαστές τόσο της τραγουδίστριας, όσο και του ηθοποιού. Πηγή από το περιβάλλον της Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε στο «PEOPLE» ότι πριν από μερικές ημέρες η τραγουδίστρια είχε επιστρέψει στο Λος Άντζελες για να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Μπεν. «Η Τζένιφερ βρισκόταν στο Λος Άντζελες για λίγες μέρες. Είναι μαζί μετά το ταξίδι τους στη Μοντάνα. Είναι δύσκολα καθώς υπάρχει απόσταση, αλλά φαίνεται ότι και οι δύο είναι έτοιμοι να το προσπαθήσουν. Η Τζένιφερ φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη».

 

 

O ηθοποιός ζει στο Λος Άντζελες κοντά στα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται στο Μαϊάμι.

 

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έγιναν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2002, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ο διάσημος ηθοποιός τής έκανε πρόταση γάμου, προσφέροντάς της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ένα χρόνο μετά, λίγες ημέρες πριν παντρευτούν ανακοίνωσαν ότι αναβάλλουν το γάμο τους. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστό τον Ιανουάριο του 2004, με την ίδια την τραγουδίστρια να περιγράφει τον χωρισμό της  ως τον «πρώτο πραγματικό πόνο στην καρδιά» της.

Τζένιφερ Λόπεζ: Η κοινή δήλωση για τον χωρισμό με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ στα μέσα Απριλίου ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της από τον Αλεξ Ροντρίγκεζ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οριστικός χωρισμός του ζευγαριού επήλθε τον περασμένο Μάρτιο.

Η ανακοίνωση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Αλεξ Ροντρίγκεζ

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι καλύτερα να είμαστε φίλοι και προτιμούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζει ο ένας τον άλλο στις κοινές μας επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του καθενός», αναφέρει η ανακοίνωση του ζευγαριού, που δημοσιεύεται στο αμερικάνικο ELLE.

Η σχέση της JLO και του Ροντρίγκεζ ξεκίνησε το 2017 και δύο χρόνια αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Οι δυο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν, αλλά ο κορωνοϊός «πάγωσε» τα σχέδιά τους και όπως φαίνεται τελικά το ζευγάρι δεν μπορεί να λειτουργήσει μαζί και αποφάσισε να χωρίσει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice