Τομ Κρουζ
Τομ Κρουζ © EPA / FABIO FRUSTACI
Lifestyle

Σε καραντίνα ο Τομ Κρουζ-Κρούσματα κορωνοϊού σε γυρίσματα ταινίας

Μετ' εμποδίων η ολοκλήρωση του «Mission: Impossible 7»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τομ Κρουζ: Σε καραντίνα μετά από επαφή με θετικά κρούσματα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας - Επιβεβαιώνει την είδηση εκπρόσωπος της παραγωγής.

Σε καραντίνα δύο εβδομάδων λέγεται ότι βρέθηκε ο Τομ Κρουζ μετά την επαφή που είχε με συντελεστές της ταινίας «Mission: Impossible 7», οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. 

Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν σταματήσει και ολόκληρο το κινηματογραφικό συνεργείο που βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου 60 άτομα, βρίσκεται σε καραντίνα. 

Οι χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό, φέρεται να «βρίσκονταν σε μικρή απόσταση με τον Τομ Κρουζ κατά τη διάρκεια του γυρίσματος». Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ακόμη δέκα μέλη του συνεργείου είναι θετικά στον κορωνοϊό

Το ΤΗR αναφέρει ότι εκπρόσωπος της παραγωγής για τις Paramount και Skydance επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα αναστέλλονται έως τις 14 Ιουνίου, χωρίς ωστόσο να δίνει πληροφορίες για τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν στην παραγωγή και τα οποία βρέθηκαν θετικά στον ιό. «Έχουμε σταματήσει προσωρινά την παραγωγή του «Mission: Impossible 7» έως τις 14 Ιουνίου, λόγω θετικού αποτελέσματος σε τεστ για κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των ελέγχων ρουτίνας. Ακολουθούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση». 

Σύμφωνα με την «The Sun»: «Ο Τομ είναι στενοχωρημένος για το τι συνέβη. Θα επηρεάσει άσχημα τα γυρίσματα».

Η ταινία «Mission: Impossible 7» επηρεάστηκε πρώτη φορά από το lockdown σε ολόκληρο τον κλάδο τον Φεβρουάριο του 2020, λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη κινηματογράφηση στη Βενετία, και με αρκετές επακόλουθες διακοπές και επανεκκινήσεις λόγω της πανδημίας. Τα γυρίσματα του σίκουελ συνεχίστηκαν το φθινόπωρο, αλλά η παραγωγή καθυστέρησε για μια εβδομάδα τον Οκτώβριο, όταν 12 συντελεστές στην Ιταλία βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Τον Δεκέμβριο, διέρρευσε ηχητικό απόσπασμα με τον πρωταγωνιστή και παραγωγό Τομ Κρουζ να εκφράζει την οργή του σε μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου για παραβίαση των οδηγιών προστασίας. 

Να σημειωθεί ότι η ταινία «Mission: Impossible 7» γυρίζεται σε στούντιο που έχει διαμορφωθεί σε μία πρώην στρατιωτική βάση στη Βρετανία ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας των ειδικών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο 2022.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice