«Βάλε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σου»

Ο Νίκος Τσουανάτος της A.V. εξηγεί πως κρατιέται σε φόρμα

A.V. Team |

Ο Νίκος Τσουανάτος, ο δικός μας διευθυντής εμπορικής ανάπτυξης, δε θυμίζει σε τίποτα έναν συνηθισμένο υπάλληλο γραφείου. Γυμνάζεται ανελλιπώς, αθλείται συχνά και προσέχει τη διατροφή του. Το αποτέλεσμα; Σφιχτό και γυμνασμένο σώμα που θα ζήλευαν ακόμα και γυμναστές. Ο Νίκος μίλησε στο andro.gr και μοιράστηκε μερικά από τα fitness μυστικά του.

Τι τρως για πρωινό; Oat meal με Raw Cocoa, Goji Berries, Chia seeds, μισό scoop πρωτεΐνης και φρέσκα φρούτα.

Τι ημερήσιο πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθείς; Ασκήσεις για όλο το σώμα, με προτίμηση σε συνδυαστικές ασκήσεις για το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος.

Ποιο είναι το νόημα που αντλείς από τη σωματική προσπάθεια, αυτό που σε εμπνέει να συνεχίζεις; Για μένα είναι τρόπος ζωής, η σωματική άσκηση και ο αθλητισμός είναι μέρος της καθημερινότητάς μου και το κάνω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Το νόημα είναι ότι νιώθεις υγιής, δυνατός και ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι.

Ποια είναι η συμβουλή σου για κάποιον που θέλει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του αλλά τον «πνίγει» η αμείλικτη καθημερινότητα; Να μην ψάχνει για δικαιολογίες και να φροντίσει να βάλει τη γυμναστική στην καθημερινότητά του. Αυτά που θέλουμε χωράνε στο καθημερινό μας πρόγραμμα, το κλισέ «δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω» εδώ κολλάει…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.