Η Karolina Kurkova απέκτησε κόρη και το πανηγυρίζει στο instagram
© Pascal Le Segretain/amfAR/Getty Images for amfAR
Lifestyle

Η Karolina Kurkova απέκτησε κόρη και το πανηγυρίζει στο instagram

Είναι το τρίτο παιδί του πρώην Αγγέλου της Victoria’s Secret

Η Karolina Kurkova γέννησε τον Μάιο τον τρίτο της παιδί και δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες του στο instagram.

Στις 8 Μαϊου η Καρολίνα Κουρκόβα και ο σύζυγός της Άρτσι Ντρούρι μπήκαν στη χορεία των τριτέκνων. «Καλωσορίζουμε τη ΛούναΓκρέις, τον μικρό μας άγγελο, που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της ροζ Πανσελήνου. Σε αγαπάμε τόσο πολύ», έγραψε στο instagram η 37χρονη λεχώνα. Η φωτογραφία δείχνει την πλάτη του νεογέννητου που φορά μια φορμίτσα με φτερά αγγέλου από τη φίρμα της Μαρί Σαντάλ. 

Έκτοτε η Κουρκόβα ανέβασε πολλές φωτογραφίες της ΛούναΓκρέις αλλά και των γιων της, του Τόμπιν που είναι 11 χρονών και του Νόα που έφτασε τα 5. Η αλήθεια είναι πως ποστάρει κατά ριπάς και οι αναρτήσεις της μοιάζουν με ένα λεπτομερές ημερολόγιο της ζωής της και της οικογένειάς της. 

Ο πρώην Άγγελος της Victoria’s Secret ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα περί εγκυμοσύνης μέσω του instagram τον Δεκέμβριο. Ποζάροντας ολόγυμνη έγραφε, μεταξύ άλλων: «Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την επερχόμενη άφιξη ενός νέου μωρού στην οικογένειά μας». 

Την επόμενη μέρα πόσταρε τον μικρό της γιο να κρατά την πρώτη φωτογραφία της αδελφής του, δηλαδή τον υπέροχο. 

Δύο μέρες μετά η Καρολίνα ανέβασε ένα χαριτωμένο photoshooting, όπου ποζάρει και πάλι γυμνή κρύβοντας το επίμαχο με έναν μαύρο φιόγκο. Στη λεζάντα έγραφε: «Η ζωή είναι υπέροχο ΔΩΡΟ. Τι πιστεύετε; Αγόρι ή κορίτσι; #kkpartyoffive #pregnant».

Tον Δεκέμβριο η Κουρκόβα έγραψε ένα άρθρο στο Τύπο όπου εξηγούσε με λεπτομέρειες τι σημαίνει να μένεις έγκυος στην εποχή του κορωνοϊού και της πανδημίας. 

Έκτοτε, η γυναίκα για την οποία ο φωτογράφος Μάριο Τεστίνο δήλωνε πως έχει τις τέλειες αναλογίες σε σώμα και πρόσωπο, μας έδειξε την κοιλίτσα της σε όλες τις φάσεις.

Και αφού γέννησε, μας δείχνει το μεγάλωμα του παιδιού της σχεδόν μέρα με τη μέρα. Την εξήγηση για αυτόν τον πληθωρισμό της ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά της ίσως τη δίνει η ίδια στο κείμενό της του Δεκεμβρίου. Γράφει πως ένα από τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία είναι ότι δεν μπορείς να μοιραστείς τις χαρές σου με τους αγαπημένους και τους κοντινούς σου, πως πρέπει, για παράδειγμα, να επισκέπτεσαι την κλινική για τους υπερήχους μόνη σου. Και αφού υπάρχει αυτό το εμπόδιο, ίσως αποφάσισε να μοιράζεται τις χαρές της με τους εκατοντάδες χιλιάδες φόλοουέρ της. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice