Η Κέιτ Χάντσον σε πρόσφατες διακοπές στη Σκιάθο - Η ηθοποιός επέστρεψε στο νησί για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας
Η Κέιτ Χάντσον σε πρόσφατες διακοπές στη Σκιάθο - Η ηθοποιός επέστρεψε στο νησί για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας @Instagram
Lifestyle

Η Σκιάθος μάγεψε την Κέιτ Χάντσον: Η νέα ταινία μετά τις διακοπές

Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της στο νησί των Σποράδων

62224-137655.jpg
Newsroom |

Στη Σκιάθο ξανά η Κέιτ Χάντσον για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, όπου και γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, έχοντας περάσει καταπληκτικές διακοπές.

Ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης, δίπλα στον ήλιο και τη θάλασσα, απόλαυσε τον Ιούνιο η Κέιτ Χάντσον, η οποία βρέθηκε για διακοπές στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Η Σκιάθος μάγεψε την Κέιτ Χάντσον. Η διάσημη ηθοποιός επέστρεψε στο νησί για τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας «Knives Out 2 », στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Τη Σκιάθο επιλέγουν εδώ και χρόνια για τις διακοπές τους η μητέρα της, Γκόλντι Χόουν και ο Κερτ Ράσελ (σ.σ. είναι μαζί από το 1983).

​Η Κέιτ Χάντσον είχε μαζί στις διακοπές της και τα παιδιά της. Στη Σκιάθο ήταν και ο σύντροφος και πατέρας της μικρότερης κόρης της, Ράνι Ρόουζ. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά την ταινία «Almost Famous» απόλαυσε και τοπικά εδέσματα. Σε φωτογραφίες που ανέβασε στα social media, εμφανιζόταν να κάνει το μπάνιο της, φορώντας το μαγιό της και γυαλιά ηλίου.

Η Κέιτ Χάντσον γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της στη Σκιάθο - Το μήνυμά της στο Instagram

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) γνωστοποίησε ότι γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Bing, στη Σκιάθο. Ο Bing είναι ο δεύτερος γιος της Χάντσον, τον οποίο απέκτησε με τον τραγουδιστή των MuseMatt Bellamy. Η ανάρτησή της συνοδεύεται από μια throwback φωτογραφία, στην οποία ο Bing είναι μωρό και τον κρατά στην αγκαλιά ο Ryder Russell Robinson, ο πρωτότοκος γιος της ηθοποιού, τον οποίο απέκτησε με τον frontman των Black Crowes, Chris Robinson. Η Χάντσον έχει ένα ακόμη παιδί με τον τωρινό της σύντροφο, Danny Fujikawa, τη Ράνι Ρόουζ.

«Μπαίνουμε στα διψήφια νούμερα. Πέρασαν δέκα χρόνια, και να που μπαίνουμε στην πρώτη μέρα των 11 χρόνων του. Ο Bing εξελίσσεται σε έναν αληθινά απίστευτο νέο άνδρα. Πέρυσι είχα γράψει πολλά για τον χαρακτήρα του και καθώς ωριμάζει δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτά. Είναι τρυφερός, γεμάτος αγάπη, ευαίσθητος, αφοσιωμένος, φιλοπερίεργος. Και ούτω καθεξής. Αυτό που έχει αλλάξει από τα περσινά του γενέθλια είναι ότι έχει αναπτύξει ένα έντονο ενδιαφέρον για το χρηματιστήριο… Ναι, σωστά ακούσατε. Αποταμιεύει τα χρήματα που του δίνουν, αγοράζει μετοχές και τις παρακολουθεί καθημερινά. Για τα γενέθλιά του ζήτησε μετοχές» τόνισε η Χάντσον στο μήνυμά της.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που έχει αλλάξει από τα περσινά του γενέθλια είναι ότι έχει αναπτύξει ένα έντονο ενδιαφέρον για το χρηματιστήριο… ναι, σωστά ακούσατε. Αποταμιεύει τα χρήματα που του δίνουν, αγοράζει μετοχές και τις παρακολουθεί καθημερινά».

«Είχα ονειρευτεί πολλά πράγματα για τα παιδιά μου, αλλά ανάμεσα σε αυτά δεν ήταν να παίζουν στο χρηματιστήριο στα 10 χρόνια τους. Έτσι όπως πάει, μέχρι τα δώδεκα θα διαχειρίζεται το κεφάλαιό μου. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αντιμετωπίζει τη ζωή και τις εμπειρίες της σαν πρωταθλητής. Υπερβαίνει τους φόβους του για να αξιοποιήσει τα πάντα στο έπακρο. Αγαπάω πάρα πολύ το μεσαίο μου παιδί. Ελπίζω να στείλετε κι εσείς μαζί μου πολλές ευχές στον Bingo! Χρόνια πολλά, Bing».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice