Σπόιλερ: Διαζύγιο για την Κάρι Μπράντσο και τον Mr. Big

Λέγεται πως διέρρευσε μέρος του σεναρίου

Σύμφωνα με φήμες, διέρρευσε μέρος του σεναρίου από τη συνέχεια του Sex and the City, And Just Like That, και Κάρι και Μπιγκ παίρνουν διαζύγιο.

Μέχρι τώρα ξέραμε πως το reboot And Just Like That θα είναι ριζικά διαφορετικό από το Sex and the City, την τηλεοπτική σειρά που μεγάλωσε γενιές και γενιές και δίδαξε τα πάντα (αλλά τα πάντα) για τις σχέσεις. Καταρχάς θα λείπει η Σαμάνθα. Ωστόσο φαίνεται πως ένα ουσιώδες σημείο της πλοκής, τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση Κάρι και Μπιγκ, επανέρχεται μετά από μια δεκαετία ανέφελης συμβίωσης εντός γάμου κι έναν μικρό ανώδυνο κλυδωνισμό στη δεύτερη ταινία.

Σε όλες τις σεζόν του Sex and the City, Κάρι και Μπιγκ ζούσαν μια σχέση ρόλερ κόστερ. Λίγο που ο Μπιγκ ήταν ανώριμος και μοντελοπνίχτης, λίγο που η Κάρι τον ήθελε κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της και ήταν σπαζοκλαμπάνω, οι δυο τους βίωναν απανωτούς χωρισμούς και επανενώσεις, δράματα και κλάματα. Μόνο στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς στο Παρίσι φάνηκε πως ίσως να έχουν την πιθανότητα να είναι για πάντα μαζί. Για πάντα; Μεγάλη κουβέντα. Στην πρώτη ταινία κόντεψε να κάνει την κουτσουγκέλα ο Μπιγκ, ενώ στη δεύτερη η Κάρι, όμως όλοι μείναμε με την εντύπωση πως ο ένας θα γηροκομούσε τελικά τον άλλον.

Στο And Just Like That φαίνεται πως η σχέση τους είναι πιο χάλια από ποτέ. Το Page Six ισχυρίζεται πως διέρρευσαν κομμάτια από το σενάριο του νέου SATC στα οποία όλοι οι πρωταγωνιστές ψάχνουν τι πήγε στραβά στη σχέση της Κάρι και του Μπιγκ, ενώ οι δυο τους, μετά το διαζύγιο, προσπαθούν να χωρέσουν στους νέους τους ρόλους ως «πρώην». Αν ισχύει, αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο του Μπιγκ και το πρώτο της Κάρι. Αλλά ποιος μετράει;

Πέφτει κάποιος από τα σύννεφα με την εξέλιξη; Μπα. Αν οι σεναριογράφοι δεν επικεντρωθούν στη σχέση ή στη διάλυση της σχέσης της Κάρι και του Μπιγκ, ένα ζετέμ που ήταν τόσο κομβικό για τη σειρά όσο και η Νέα Υόρκη, πού να επικεντρωθούν; Στα εικαστικά ενδιαφέροντα της Σάρλοτ;

Ασχέτως του τι θα συμβεί ανάμεσα στην Κάρι και στον Μπιγκ, οι αληθινοί φαν της σειράς είναι χαρούμενοι και μόνο που επιστρέφει. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε (και θα τα δούμε). Αλλά δεν είναι δυνατόν να μην κάνουμε υποθέσεις.

Αν μείνουμε στον Μπιγκ της σειράς, ξέρουμε πως και στη νέα καταστροφή φταίχτης είναι αυτός. Ένας καραγκαγκάν νάρκισσος, ένα μη διαθέσιμο συναισθηματικά παιδί που αδυνατούσε ή αρνούταν να δεσμευτεί, βάζοντας όρια στις σχέσεις. Ένας οπαδός του ιδεολογήματος «θα ζήσω ελεύθερο πουλί» που έψαχνε διαρκώς καινούργια κανάρα.

Όμως μετά ήρθε ο Μπιγκ των ταινιών, ένας άντρας με κατανόηση που δεν ζορίζεται να λάβει και να ανταποδώσει αγάπη, ένας ζενπρεμιέ που δεν είναι χλαπάτσας σαν τον Έινταν, κολλημένος χλιμίτζουρας σαν τον Μπέργκερ ή εξεζητημένος μαλάκας σαν τον Αλεξάντερ Πετρόφσκι.

Έχουμε μεγάλη περιέργεια για το τι έγινε ανάμεσά τους και ξαναματαχωρίζουν Κάρι και Μπιγκ; Abso-fuckin-lutely!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice