8 Ελληνίδες που ίσως δεν ήξερες ότι είναι γιαγιάδες

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι ίδιες στα social με τα εγγόνια τους

Πόπη Τσαπανίδου, Άννα Βίσση, Μαρία Τζομπανάκη, Φραντσέσκα Μελά, Έλλη Στάη, Νικολέττα Βλαβιανού, Χριστίνα Τσάφου, Μπέττυ Αρβανίτη είναι γιαγιάδες.

Συγκινημένες μπροστά στο θαύμα της ζωής, μοιράστηκαν τα συναισθήματα και τη χαρά τους στα social media. Ως γιαγιάδες, νιώθουν τη σοφία της ρήσης «του παιδιού μου το παιδί, δυο φορές παιδί μου» και το ομολογούν. Νανουρίζουν, ταΐζουν, ντανεύουν τα εγγόνια τους, παίζουν μαζί τους, τους λένε παραμύθια, τους δίνουν στοργή και προδέρμ, όπως κάθε «κοινή θνητή» γιαγιά. Ας δούμε τις 8 πιο φρέσκες γιαγιάδες της ελληνικής σόου μπιζ, που ίσως δεν ήξερες ότι έχουν εγγόνια.

Πόπη Τσαπανίδου
Η Πόπη Τσαπανίδου απέκτησε το πρώτο της εγγόνι, τον Έκτορα, φέτος τον Ιούνιο. Καθώς η οικογένεια της κόρης της ζει στο Άμστερνταμ, η δημοσιογράφος βρίσκεται εκεί και ανεβάζει ποστ με επίκεντρο τον Έκτορα. Σε μια ανάρτηση τον τραγουδά και τον χορεύει, σε άλλη βολτάρει μαζί του με το καρότσι, ενώ σε μία άλλη γράφει χαρακτηριστικά: «Χαμογελούν τα χείλη μου, τα μάτια πίσω από τα γυαλια, η ψυχή μου, η σπλήνα και το συκώτι μου, τα χέρια και τα μουστάκια μου, οι πατούσες και οι ωμοπλάτες μου! Χαμογελάω ολόκληρη! Και ναι! Έ-κτ-(ρ)-ο-(ω)-ρ-(τ)ας είναι η αιτία. Έρωτας που δίνει νέο νόημα στη ζωή. Έρωτας που σε οδηγεί στο να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου, που αγνοούσες ότι υπάρχουν. Ευγνώμων για όσα ζω. Και όλα είναι φωτεινά, αισιοδοξα και γεμάτα ελπίδα».

 


 

Άννα Βίσση
Η Απόλυτη έγινε γιαγιά για πρώτη φορά το 2012 όταν η κόρη της Σοφία έφερε στον κόσμο τον Νίκο. Για δεύτερη φορά η Άννα Βίσση γνώρισε τη χαρά της γιαγιαδοσύνης το 2015, όταν γεννήθηκε ο Νέστορας. Τα εγγόνια ζουν μακριά, στη Νέα Υόρκη συγκεκριμένα, όμως πλέον είναι στην Ελλάδα για το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την ανάρτηση της Άννας την 1η Ιουλίου, είχε να συναντηθεί με τα εγγόνια της έναν ολόκληρο χρόνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial)

 


 

Μαρία Τζομπανάκη
Το εγγόνι της Μαρίας Τζομπανάκη γεννήθηκε εν μέσω καραντίνας τον Απρίλιο του 2021. «Μακροβούτι στην αγάπη. Χωρίς επιστροφή…» έγραψε η ηθοποιός στο instagram αγκαλιάζοντας το νεογέννητο πλασματάκι, το αγοράκι του γιου της Ορφέα Αυγουστίδη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Tzompanaki (@mtzompanaki)

 


 

Φραντσέσκα Μελά
Η Φραντσέσκα Μελά ήταν η παίκτρια του Big Brother 2 από την Κύπρο που μοίραζε «φιλούθκια». Η κόρη της Ντανιέλα την έκανε γιαγιά μόλις στα 39 της χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2018. Η Φραντσέσκα το ανακοίνωσε στο instagram γράφοντας: «Ένα εγγόνι γεμίζει στην καρδιά σου έναν χώρο που ποτέ δεν ήξερες ότι ήταν άδειος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francesca Mela (@frantzeskamela)

 


 

Χριστίνα Τσάφου
Εγγονό έχει η ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου, γνωστή μας κυρίως από το «Καφέ της Χαράς» και για τους μεγαλύτερους από την ταινία «Safe Sex». Πατέρας του μικρού είναι ο γιος της και ηθοποιός Χρήστος Ζαχαριάδης και μητέρα του η Μαριλού Κατσαφάδου, κόρη του ηθοποιού Θοδωρή Κατσαφάδου και της ηθοποιού Χριστίνας Βαρζοπούλου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Η Χριστίνα Τσάφου με τη νύφη της, Μαριλού Κατσαφάδου!

Posted by ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική on Tuesday, 16 January 2018

 


 

Μπέττυ Αρβανίτη
Ερμής ονομάζεται ο εγγονός της Μπέττυ Αρβανίτη και είναι καρπός του έρωτα του γιου της ηθοποιού, του συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη, και της συζύγου του, ηθοποιού Εύας Σιμάτου.

 


 

Έλλη Στάη
«Καλώς ήρθες Δημήτρη στη ζωή μας» έγραψε η Έλλη Στάη στο instagram στις 18 ιανουαρίου του 2020 καλωσορίζοντας τον εγγονό της στον κόσμο. Ο Δημήτρης είναι γιος της Φαίης Κουτζούκου και του Μάρκου Κατσίμη, τον οποίο είχε αποκτήσει η Έλλη Στάη με τον δεύτερο σύζυγός της, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κατσίμη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elli Stai (@ellistai)

 


 

Νικολέττα Βλαβιανού
Έναν υπέροχο εγγονό έχει η Νικολέττα Βλαβιανού, τον οποίο εγγονό τον βλέπουμε συχνά στο instagram μαζί με τη γιαγιά του, που προφανώς απολαμβάνει την παρέα του. Είναι γιος της κόρης της Μαρίας Μαρκέττου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice