Η Πάρις Χίλτον βρήκε το νόημα της ζωής
Πάρις Χίλτον / © Ethan Miller/Getty Images
Lifestyle

Η Πάρις Χίλτον βρήκε το νόημα της ζωής

Η διάψευση της φήμης πως είναι έγκυος, ο επερχόμενος γάμος, οι νέοι της στόχοι

Η Πάρις Χίλτον ετοιμάζεται να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, και στο podcast της This Is Paris μας λέει ποιο είναι το νόημα της ζωής.

Η Πάρις Χίλτον, στα 40 της, ωρίμασε και πλέον δηλώνει πως έχει στόχους υψηλούς. Σε πρώτη φάση επεκτείνει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και μεγαλώνει την περιουσία της, με μια εκπομπή μαγειρικής για το Netflix που έχει τον τίτλο That’s Hot και ανεβαίνει στις 4 Αυγούστου. Την ίδια στιγμή, στα προσωπικά της νιώθει πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ξεχάσει τα πάρτι και να κάνει οικογένεια. Άλλωστε έμαθε ήδη να μαγειρεύει. 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η φήμη πως περιμένει παιδί με τον μνηστήρα της Κάρτερ Ρίαμ. Με τον Ρίαμ που είναι συγγραφέας και επιχειρηματίας, αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο, αλλά γνωρίζονται οικογενειακώς εδώ και 15 χρόνια. Δυστυχώς η φήμη αποδείχτηκε ανυπόστατη. Την διέψευσε η ίδια η Πάρις στο podcast της This Is Paris, το οποίο «έβγαλε ειδήσεις», που λέει και το κλισέ, για όσους τουλάχιστον λαχταρούν να μάθουν πράγματα για την Πάρις και τη ζωή της.

«Ξύπνησα και βρήκα περίπου 3.000 μηνύματα. Τα iPhones μου κόντευαν να εκραγούν - και τα πέντε. Όλοι μου εύχονταν συγχαρητήρια και έλεγαν πως ήταν χαρούμενοι για μένα. Και ναι, βρήκα ευχές από ανθρώπους που δεν είχαμε επαφή για χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα» είπε χαρακτηριστικά η κάτοχος των πέντε iPhones.

Συνεχίζοντας ξεκαθάρισε την κατάσταση: «Δεν είμαι έγκυος, όχι ακόμα. Θα περιμένω τη στιγμή μετά τον γάμο. Το νυφικό ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή, οπότε θέλω να διασφαλίσω πως θα δείχνει υπέροχο και θα εφαρμόζει απόλυτα. Περιμένοντας αυτή τη στιγμή… το μόνο πράγμα που είναι στον φούρνο στην παρούσα φάση είναι τα λαζάνια μου». (να και η διαφήμιση στο επερχόμενο σόου της)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Πώς προέκυψαν οι φήμες της εγκυμοσύνης; Από την ίδια την Πάρις, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τον οικογενειακό της προγραμματισμό. Νωρίτερα το 2021 αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση, μετά από τη συμβουλή της κολλητής της Κιμ Καρντάσιαν. Μάλιστα εξήγησε πως έκανε τη συγκεκριμένη θεραπεία, ώστε να μπορεί να επιλέξει το φύλο των παιδιών της, δηλαδή να επιλέξει την εμφύτευση δύο κοριτσιών ή δύο αγοριών διδύμων. Και όλα αυτά για να αποκτήσει τους δικούς της διαδόχους-κληρονόμους στους κόλπους μιας οικογένειας με πάρα πολλά μέλη και πάρα πολλά κληροδοτήματα.

Τι άλλο αποκάλυψε η Πάρις; «Είμαι ενθουσιασμένη που προχωρώ στην επόμενη φάση της ζωής μου και επιτέλους θα έχω μια αληθινή ζωή. Γιατί πραγματικά πιστεύω πως το να έχεις οικογένεια και να έχεις παιδιά είναι το νόημα της ζωής. Και δεν το είχα βιώσει ακόμα όλο αυτό γιατί δεν ένιωθα πως κάποιος άξιζε να πάρει τόση αγάπη από μένα. Τώρα επιτέλους βρήκα τον άνθρωπο που την αξίζει». Ας ελπίσουμε πως τα podcasts της Χίλτον δεν τα ακούνε οι πρώην της. Δεν είναι ωραίο να σε αποκαλούν ανάξιο αγάπης, έστω και της Πάρις - είναι;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice