Αργυρή Ολυμπιονίκης η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν
© David M. Benett/Getty Images for Maybourne Hotel Group
Lifestyle

Αργυρή Ολυμπιονίκης η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν

Η ομάδα ιππασίας των ΗΠΑ στην οποία συμμετείχε κατέκτησε τη δεύτερη θέση

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζέσικα, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Έκανε τις ΗΠΑ αλλά και τον πατέρα της, Μπρους Σπρίνγκστιν, περήφανο κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Αγωνίστηκε στην ιππασία και συγκεκριμένα τα άλματα και τα πήγε εξαίσια.

Ο πατέρας Μπρους συγχάρηκε δημόσια την κόρη του μέσω του ραδιοφώνου. Ως καλεσμένος της εκπομπής From My Home to Yours είπε χαρακτηριστικά στο κλείσιμο: «Θέλω να συγχαρώ της εθνική ομάδα αλμάτων των ΗΠΑ - δηλαδή τις McLain Ward, Laura Kraut και την αγαπημένη μου κόρη Τζέσικα- για το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ειδικό ζήτω για τον σπουδαίο μου φίλο και έναν από τους βασιλιάδες των αλμάτων, Νικ Σκέλτον, για την καθοδήγηση και την έμπνευση. Μακάρι όλες οι μέρες για πάντα να είναι δοξασμένες».

Είναι η πρώτη φορά που το Αφεντικό εκδηλώνει δημοσίως την περηφάνια για την κόρη του. Αντιθέτως, η μαμά Πάτι Σιάλφα πανηγύρισε πολλές φορές για την κόρη και την ομάδα ιππασίας μέσα από τα social media.

Η Τζέσικα είναι 29 χρονών και η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς ήταν παιδικό όνειρο. Μετά την Ολυμπιακή επιτυχία και την απονομή των μεταλλίων τηλεφώνησε από το Τόκιο τους γονείς της στην Αμερική, καθώς δεν είχαν δικαίωμα να βρίσκονται στο γήπεδο λόγω κορωνοϊού. «Έκανα μαζί τους ένα σύντομο Face Time. Όλοι τσίριζαν και δεν νομίζω πως καταλαβαίναμε έστω και μία λέξη που λέχτηκε. Δεν μπορούσα να βγάλω άκρη, όμως ξέρω ότι όλοι ήμασταν ενθουσιασμένοι».

Η Τζέσικα αγωνίστηκε με το 12χρονο άλογό της Don Juan van de Donkhoeve, που ανήκει στη φάρμα που τρέχουν οι γονείς της στο Νιου Τζέρσεϊ. Επόμενος στόχος της, οι Ολυμπιακοί του Παρισιού το 2024. «Ο Δον Χουάν είναι ακόμα αρκετά νέος. Οπότε σίγουρα έχω στο μυαλό μου τη συμμετοχή. Το ελπίζω».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice