Έφυγε από τη ζωή ο ανιψιός της Σάρον Στόουν
© Venturelli/Getty Images for BVLGARI
Lifestyle

Έφυγε από τη ζωή ο ανιψιός της Σάρον Στόουν

Σε ηλικία μόλις 11 μηνών

Η Σάρον Στόουν ανακοίνωσε στο instagram τον θάνατο του ανιψιού και βαφτισιμιού της, Ρίβερ Γουίλιαμ Στόουν.

Τον ανιψιό της, Ρίβερ Γουίλιαμ Στόουν, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 11 μηνών, αποχαιρέτησε η Σάρον Στόουν με ένα συγκινητικό βίντεο στο instagram. Η λεζάντα ήταν σύντομη όσο σύντομος υπήρξε και ο βίος του ανιψιού και βαφτισιμιού της: «River William Stone Sept. 8, 2020 - Aug. 30, 2021».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Στο βίντεο ακούγεται τo «Tears in Heaven», ένα σπαρακτικό τραγούδι που έγραψε ο Έρικ Κλάπτον όταν έχασε τον πεντάχρονο γιο του.

Λίγες μέρες πριν, η Σάρον είχε ανεβάσει επίσης στο instagram μια φωτογραφία του ανιψιού της, ο οποίος φαινόταν σε άσχημη κατάσταση, σε κρεβάτι νοσοκομείου, με σωληνάκια, καλώδια και αναπνευστήρα στο μικρό του κορμάκι. «Ο ανιψιός και βαφτισιμιός μου Ρίβερ Στόουν βρέθηκε στην κούνια του με πλήρη ανεπάρκεια οργάνων. Σας παρακαλώ, προσευχηθείτε για εκείνον. Χρειαζόμαστε ένα θαύμα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Δυστυχώς το θαύμα δεν ήρθε ποτέ και ο Ρίβερ αναχώρησε από τον μάταιο τούτο κόσμο. Είχε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 και ήταν γιος του αδελφού της Σάρον Στόουν, Πάτρικ.

Στα σχόλια της ανάρτησης, διάφοροι επώνυμοι και ανώνυμοι, από την Άντι ΜακΝτάουελ μέχρι τη Σέλμα Μπλερ, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους. Εκφράζουμε κι εμείς τα δικά μας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice