Η Αμάντα Γκόρμαν θα αλλάξει τον κόσμο ως πρόσωπο της Estée Lauder
Αμάντα Γκόρμαν / © Jared Siskin/Getty Images for Prada
Lifestyle

Η Αμάντα Γκόρμαν θα αλλάξει τον κόσμο ως πρόσωπο της Estée Lauder

Χρίστηκε Global Changemaker και μαζί με το brand θα ξεκινήσουν το Writing Change για την καταπολέμηση του αναλφαβητισμού

Η ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν συνεργάζεται με την Estée Lauder ως Παγκόσμιος Φορέας Αλλαγής και ως υποστηρίχτρια της πρωτοβουλίας Writing Change.

Η νεαρή ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν, που έγινε γνωστή παγκοσμίως στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, πλέον συνεργάζεται με την Estée Lauder. Πήρε τον τίτλο της πρώτης Global Changemaker του οίκου και στοχεύει να αλλάξει τον κόσμο.

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία; Η Estée Lauder θα επενδύσει μέσα σε τρία χρόνια τρία εκατομμύρια δολάρια στην πρωτοβουλία Writing Change, στο πλαίσιο της οποίας η Γκόρμαν θα προωθήσει τη γνώση της γραφής και την καταπολέμηση του αναλφαβητισμού. Συγκεκριμένα, θα χρηματοδοτήσει και θα υποστηρίξει οργανώσεις που προωθούν τη γνώση σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Η ποιήτρια θα πρέπει να συμμετέχει στις φιλανθρωπικές ενέργειες του brand, ενώ θα εμφανίζεται στις καμπάνιες του από την άνοιξη του 2022.

Η συνεργασία δημοσιοποιήθηκε από την Γκόρμαν μέσω instagram, όπως όλες πλέον οι ειδήσεις των celebrities. Η ποιήτρια δηλώνει περήφανη για τη συνεργασία με ένα «iconic brand» και φιλοδοξεί να φέρει μια νέα φωνή στην ομορφιά ως η πρώτη Παγκόσμια Φορέας Αλλαγής (Changemaker) και ως υπεύθυνη για την πρωτοβουλία Writing Change. Η φιλανθρωπική αυτή κίνηση στοχεύει στην ισότητα, στην προσβασιμότητα και τις ίσες ευκαιρίες, στην κοινωνική αλλαγή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Gorman (@amandascgorman)

Η πρόεδρος του γκρουπ The Estée Lauder Companies, Jane Hertzmark Hudis, δήλωσε στο δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε: «Η εταιρεία μας φτιάχτηκε από μια ξεχωριστή γυναίκα, την Estée Lauder, που άνοιξε τον δρόμο στις γυναίκες, ώστε όλες να πιστεύουν πως όλα είναι δυνατά. Η πρώτη μας τέτοιου τύπου συνεργασία με την Αμάντα δημιουργήθηκε με γνώμονα τα ίδια ιδεώδη. Η ισχυρή παρουσία της Αμάντας και η εμπνευσμένη φωνή της φέρνει ελπίδα και αυτοπεποίθηση στην επόμενη γενιά των ηγετών. Μαζί θα δημιουργήσουμε πραγματικό και με νόημα αντίκτυπο μέσα από τη γνώση, τη φωνή και την αυτοέκφραση».

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως το εργατικό δυναμικό της εταιρείας αποτελείται κατά 84% γυναίκες, σύμφωνα με τους ανθρώπους των Estée Lauder Companies.

Στο ίδιο δελτίο Τύπου η Γκόρμαν δηλώνει: «Η κυρία Estée Lauder γκρέμισε στεγανά ως αρχηγός επιχείρησης πριν από 75 χρόνια. Αγκαλιάζοντας αυτό το πνεύμα, χαίρομαι που η συνεργασία μας θα εμπνεύσει γυναίκες, κορίτσια και όλους τους ανθρώπους του κόσμου να κάνουν μεγάλα πράγματα, να διαταράσσουν καταστάσεις, να έχουν αυτοπεποίθηση και να είναι οι μελλοντικοί ηγέτες σε όποιον δρόμο κι αν ακολουθήσουν».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice