Ben Whishaw
© EPA/NEIL HALL
Lifestyle

Ben Whishaw: «Γκέι ηθοποιός να παίζει τον Μποντ θα ήταν πρόοδος»

Ο ηθοποιός σχολιάζει το ποιος θα έπρεπε να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Γκρεγκ στο ρόλο του 007.

Τζέιμς Μποντ 2021: Ο ηθοποιός Ben Shishaw σχολιάζει το θέμα της διαδοχής του Ντάνιελ Γκρεγκ για το ρόλο του βρετανού πράκτορα 007.

Ο γνωστός ηθοποιός Ben Whishaw ξεκίνησε να υποδύεται τον ιδιοφυή Q, τον επιστήμονα πίσω από τα cool gadgets του Τζέιμς Μποντ, το 2012 στο Skyfall. Την επόμενη χρονιά αποκάλυψε ότι είναι γκέι. Τώρα, με αφορμή την πολυαναμενόμενη (και τρεις φορές αναβλημένη) κυκλοφορία της 25ης ταινίας Μποντ «No Time To Die», ο Whishaw απάντησε σχετικά με το ποιον θα ήθελε να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Γκρεγκ στο ρόλο.

 

 

«Θα ήταν εξαιρετικό να δούμε ένα γκέι ηθοποιό σε αυτό το ρόλο. Πιστεύω ειλικρινά ότι πρέπει να δουλεύουμε προς έναν κόσμο που οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει οτιδήποτε και θα ήταν υπέροχο αν δεν έπαιζε ρόλο η σεξουαλικότητα κάποιου για να πάρει αυτό το ρόλο. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν πραγματικά πρόοδος», σχολίασε ο ηθοποιός.

 

 

Παραδέχθηκε βέβαια ότι το κάστινγκ θα ήταν περιορισμένο αφού δεν υπάρχουν πολλοί ανοιχτά γκέι βρετανοί ηθοποιοί, ενώ ανέφερε τους Jonathan Bailey (Bridgerton) και Luke Evans (Nine Perfect Strangers) ως ενδιαφέροντα πρόσωπα για το ρόλο: «είναι ηθοποιοί που φαίνονται ικανοί να κάνουν τα πάντα και νομίζω θα ταίριαζαν στο ρόλο».

 

 

Ο ίδιος δεν πιστεύει ότι είναι Μποντ-material, χωρίς να το θεωρεί βέβαια κακό. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να υπάρχει ένα εύρος ανδικών ταυτοτήτων, δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι τύποι... Μποντ».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice