Η Κιμ Καρντάσιαν με ροζ Balenciaga στο Saturday Night Live
Η Κιμ Καρντάσιαν με ροζ Balenciaga στο Saturday Night Live
Celebrities

Kim Kardashian:Βγήκε στο Saturday Night Live και τους «πετσόκοψε»

Στα 4 λεπτά του μονολόγου της δεν άφησε όρθιο κανένα: Την Κέιτλιν, τις Κάρεν της χώρας της, τον πρώην της Κάνιε

H Kim Kardashian βγήκε στο Saturday Night Live της αμερικανικής τηλεόρασης, έκανε stand up comedy με φούξια Balenciaga, και κατεδάφισε όλους και όλα.

«Είμαι πολύ περήφανη που κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είμαι προικοθήρας. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό για αυτό και ρώτησα το αγόρι της μαμάς μου, τον Corey». Τα βράδια του Σαββάτου, εδώ και 46 σεζόν, το Saturday Night Live φέρνει στις οθόνες των Αμερικανών ένα ζωντανό σόου, το οποίο παρουσιάζουν μεγάλοι σταρ. Αυτό το Σάββατο ήταν σειρά της Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ και ήταν η πρώτη της φορά. Στoν μονόλογο με τον οποίο ανοίγει το σόου, πετσόκοψε τους πάντες. Τη μαμά και το αγόρι της, την ερωτική της ταινία, τον Ο Τζέι Σίμπσον, ο οποίος ήταν προσωπικός φίλος του μπαμπά της και δικηγόρος του στη δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του Νικόλ και του φίλου της Ρον.

Kim Kardashian West Monologue - SNL

Όλους τους γλέντησε σε αυτά τα 4 λεπτά του μονολόγου της, όρθια και με το Balenciaga φούξια catsuit της: «είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ για να σας δείξω ότι είμαι πολλά περισσότερα από ένα όμορφο πρόσωπο», θα πει για να τη διακόψει το αλαλάζον κοινό που την παρακολουθούσε στο θρυλικό στούντιο 8H στο Ροκφέλερ Πλάζα στην καρδιά της Νέα Υόρκης. «Είμαι πολλά παραπάνω από ένα όμορφο πρόσωπο με ωραία μαλλιά, με ωραίο μακιγιάζ, με φανταστικό στήθος και τέλειο πωπό», θα συνεχίσει με ρυθμό στακάτο, τηλεοπτικά σωστό και σε όρους stand up comedy, άψογο. «Δεν είμαι μόνο η φωτογραφία αναφοράς των αδερφών μου στον πλαστικό τους χειρουργό».

Facebook Hearings Cold Open - SNL

Τους πετσόκοψε με άνεση και χαλαρότητα. Την Κέιτλιν, τις Κάρεν της χώρας της, τον πρώην της Κάνιε και την επιθυμία του να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. «Πλάκα κάνω, δεν θα κατέβω για Πρόεδρος, δεν μπορούμε να έχουμε τρεις αποτυχημένους πολιτικούς στην οικογένεια», για να συνεχίσει: «είναι ο καλύτερος ράπερ, ο πλουσιότερος μαύρος, κάναμε τέσσερα καταπληκτικά παιδιά. Οπότε, όταν χωρίσαμε, ήταν για έναν μόνο λόγο: την προσωπικότητά του», με το παρόν κοινό να τσιρίζει, το διαδικτυακό να την κάνει no1 trend στο Twitter και τις αδερφές της να την επευφημούν στα social.

The People's Kourt - SNL

Στα σκετς που παρακολουθήσαμε έπειτα (το σόου αποτελείται από μαγνητοσκοπημένα και live ιντερμέντζα, στα οποία συμμετέχουν το καστ του SNL και ο εκάστοτε πρωταγωνιστής, ξεχωρίζω εκείνο που η Κιμ έγινε δικαστίνα Kourtney σατυρίζοντας την αδερφή της και το boyfriend της, το reality τους, τον Κάνιε και τον OJ. Στο σκετς συμμετέχει η μάνατζερ Κρις που μηνύει την Κένταλ επειδή δεν βγάζει καθόλου δράμα και την Κάιλι επειδή αργεί να γεννήσει και μένουν πίσω τα PR πλάνα της και χάνει λεφτά. «Είναι τιμή μου να είμαι εδώ», θα πει. «Έχω συνηθίσει να με παρακολουθούν 360 εκατομμύρια άνθρωποι και το SNL το βλέπουν πόσοι; Δέκα εκατομμύρια; Θα είναι μια χαλαρή βραδιά για μένα».

Costco Meeting ft. Kim Kardashian - SNL

Η Κιμ που ξεκίνησε με πάθος να γίνει γνωστή και σπουδάζει Νομική (είναι γνωστό το πάθος της και η βοήθεια που έχει προσφέρει σε ανθρώπους που βρίσκονται στη φυλακή από λάθος), έγινε γνωστή στα πέρατα του πλανήτη και δημιούργησε σχολή influencers ενώ έγινε δισεκατομμυριούχος από το επιχειρηματικό της δαιμόνιο (τόσο η σειρά make up KKW όσο και η σειρά SKIMS), το περασμένο Σάββατο απέδειξε ότι μπορεί να είναι και αστεία. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κείμενα του Saturday Night Live γράφονται από ομάδες υπερταλαντούχων κειμενογράφων. Το TMZ, μάλιστα, αναφέρει ότι o Dave Chappelle, η Michelle Wolf, η Ellen DeGeneres, η Amy Schumer και ο James Corden τη βοήθησαν στην προετοιμασία της. Όπως και να 'χει, η Κιμ όμως δεν αρνήθηκε να αυτοσαρκαστεί, να γίνει αιχμηρή, να κλείσει το μάτι σε όλα όσα λέγονται για εκείνη και την οικογένειά της. Την έχουμε δει (κυριολεκτικά) σε κάθε στιγμή της ζωής της: αυτή είχε και πολλή πλάκα.

Skims Commercial - SNL

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice