Olivier Rousteing
© Getty Images/ Anthony Ghnassia
Lifestyle

Ολιβιέ Ρουστέινκγ: Δείχνει τα εγκαύματα από έκρηξη στο σπίτι του

Ο σχεδιαστής του οίκου Balmain αποκάλυψε στο Instagram τα εκτεταμένα τραύματα από έκρηξη του τζακιού στο σπίτι του πέρυσι το φθινόπωρο

O Ολιβιέ Ρουστέινγκ, σχεδιαστής του Οίκου Balmain, αποκάλυψε στο κοινό τα εγκαύματα που του προκάλεσε έκρηξη του τζακιού στο σπίτι του.

«Νιώθω επιτέλους έτοιμος να το μοιραστώ μαζί σας. Σας το έκρυβα τόσον καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να το μάθετε. Πέρυσι τέτοια μέρα, εξερράγη το τζάκι μέσα στο σπίτι μου», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ολιβιέ Ρουστέινγκ, σχεδιαστής από το 2011 του οίκου Balmain. Στη φωτογραφία τον βλέπουμε με γάζες σε όλο το σώμα και τα χέρια ενώ φορά καπέλο. Στο πρόσωπο είναι εμφανή τα εγκαύματα. «Την επόμενη μέρα ξύπνησα στο νοσοκομείο Saint Louis».

Olivier Rousteing

Συνέχισε ευχαριστώντας το προσωπικό του νοσοκομείου, «το οποίο προσπαθούσε να συνέλθει από έναν απίστευτα μεγάλο αριθμό περιστατικών Covid. Με φρόντισαν καταπληκτικά. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά. Έκανα τα πάντα για να το κρύψω από όσους περισσότερους γίνεται προσπαθώντας να μείνει μόνο μεταξύ των φίλων και συνεργατών μου. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ντρεπόμουν, ίσως η εμμονή για τελειότητα, για την οποία είναι γνωστή η μόδα αλλά και οι δικές μου ανασφάλειες», θα γράψει.

 

Στο ποστ του απάντησαν με ευχές η Ντονατέλα Βερσάτσε, η Κιμ Καρντάσιαν, η Σίντι Κρόφορντ και 23 χιλιάδες ακόμη χρήστες. Πριν μερικές ημέρες είχε παρουσιάσει τη συλλογή του για τα 10 χρόνια στον Balmain, μια μίνι ρετροσπεκτίβα που φαίνεται ότι έκρυβε μέσα της πόνο αλλά και ντροπή. «Καθώς συνερχόμουν, δούλευα για να ξεχάσω, προσπαθούσα να κάνω τον κόσμο να ονειρεύεται μέσα από τις συλλογές μου και την ίδια ώρα έκρυβα τις ουλές με μάσκες, μαντήλια, ζιβάγκο, μακριά μανίκια και πολλά δαχτυλίδια». Συνειδητοποίησε ότι μέσα από τα social media μπορεί πράγματι να αποκαλύψει κάποιος ό,τι ακριβώς θέλει για τη ζωή του, «να δημιουργήσει το δικό του αφήγημα χωρίς να παρουσιάσει αυτό που δεν επιθυμεί να δει ή να δείξει: αυτός είναι ο νέος κόσμος μας», συμπεραίνει.

Έναν χρόνο μετά, αισθάνεται θεραπευμένος, χαρούμενος και υγιής. «Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα. Η πρόσφατη συλλογή μου αφορούσε την επούλωση από τον πόνο κι ευχαριστώ όσους συμμετείχαν όχι μόνο στον εορτασμό των 10 μου χρόνων στον Balmain αλλά στην αναγέννησή μου». Ο Ρουστέινγκ στη διάρκεια των καραντινών παρουσίασε μόνο διαδικτυακές επιδείξεις και βίντεο για να παρουσιάσει τη συλλογές του.

 

 

Ήρθαμε όμως λίγο πιο κοντά του παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ του Netflix «Wonder Boy», στο οποίος αποκάλυψε ότι είναι υιοθετημένος και μάλιστα στη διάρκεια του μαθαίνει ότι ο μπαμπάς του ήταν από την Αιθιοπία και η μαμά από τη Σομαλία. «Ξεκίνησα στον Balmain πολύ μικρός, ήμουν μόλις 24. Προσπάθησα πολύ να είμαι αυτό που λένε τέλειος σχεδιαστής. Να μην κάνω λάθος βήμα, να είμαι πάντα στο επίκεντρο. Περιόρισα τον εαυτό μου σ΄ ένα κουτί που τα πάντα έχουν λάμψη και glamour, δεν υπάρχει λύπη. Έμοιαζε με ένα πάρτι που κρατούσε όλη τη νύχτα ή μια ολόκληρη ζωή. Ήταν ένας χαρακτήρας πίσω από τον οποίο έκρυβα τους φόβους μου. Θα σπάσω αυτήν την εικόνα που δημιούργησα για μένα», είχε πει τον περασμένο Ιούλιο στο The Hollywood Reporter. Έτσι άφησε μια χαραμάδα αλήθειας να φωτίσει τις πληγές και τις ανασφάλειες του.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice