Η Megan Fox στο Met Gala 2021.
Η Megan Fox στο Met Gala 2021. © Ideal Images/ Getty Images
Lifestyle

Megan Fox:Αποκάλυψε ότι πάσχει από διαταραχή σωματικής δυσμορφίας

«Έχω βαθιές ανασφάλειες»

Megan Fox: Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood αποκαλύπτει ότι έχει «βαθιές ανασφάλειες» γιατί πάσχει από διαταραχή σωματικής δυσμορφίας

Θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες του Hollywood. Και όμως, η Megan Fox, σε κοινή συνέντευξη με τον σύντροφό της, Machine Gun Kelly, αποκάλυψε πως πάσχει από διαταραχή σωματικής δυσμορφίας.

Η 35χρονη ηθοποιός, μιλώντας στο βρετανικό GQ Style, συζητούσε για το πως μια γυναίκα σαν την ίδια μπορεί να φαίνεται και να θεωρείται «τρομακτική» για κάποιους άντρες, ωστόσο πρόσθεσε πως μερικές γυναίκες νιώθουν έτσι για τον ίδιο τους τον εαυτό.  Όταν ρωτήθηκε αν η ίδια νιώθει έτσι, εκείνη αποκάλυψε ότι έχει σωματική δυσμορφία και για αυτόν τον λόγο είναι βαθιά ανασφαλής.

«Μπορεί να κοιτάς κάποιον και να πιστεύεις “Μα είναι τόσο όμορφος. Η ζωή του πρέπει να είναι πανεύκολη”. Ε, μάλλον δεν έχει την ίδια γνώμη για τον εαυτό του», πρόσθεσε.

Η Megan Fox στο Met Gala 2021.
Η Megan Fox στο Met Gala 2021. © Ideal Images/ Getty Images

Τι είναι η διαταραχή σωματικής δυσμορφίας

Η διαταραχή σωματική δυσμορφίας ανήκει στις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές. Το άτομο που πάσχει από αυτή τη διαταραχή, κατακλύζεται από έμμονες ιδέες ότι κάποιο μέρος του σώματος του είναι εμφανισιακά λανθασμένο και άσχημο, και καταφεύγει σε διάφορους τρόπους ώστε να κρύψει το δυσμορφικό αυτό σημείο. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αυτά τα ελαττώματα που το άτομο βλέπει στον εαυτό του δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα και δεν είναι ορατά από τους άλλους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλές φορές, άτομα που πάσχουν από σωματική δυσμορφία, νιώθουν τόσο έντονα το αίσθημα της ντροπής και του άγχους, που πολλές φορές, αποφεύγουν να παρευρεθούν σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η Megan Fox δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαταραχή που περνάει. Ωστόσο, στην κοινή τους συνέντευξη, ο σύντροφός της Machine Gun Kelly, μίλησε για τα προβλήματα που βιώνει ο ίδιος. Επιβεβαίωσε πως έχει μετα-τραυματικό στρες από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια καθώς και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με τα ναρκωτικά.

Ο Machine Gun Kelly είπε πως η Megan Fox τον ενθαρρύνει για να μιλά πιο ανοιχτά στο κοινό του για όσα περνάει ενώ πρόσθεσε πως η Megan, με την οποία είναι ζευγάρι από τον Ιούνιο του 2020, έχει τον «απόλυτο σεβασμό του».

«Με βοήθησε να καταλάβω ότι δεν μπορείς να ‘θάψεις’ το τραύμα σου. Κανείς δεν ξέρει τίποτα για εμένα. Δεν ξέρουν πόσο βαθιές είναι οι πληγές από την παιδική μου ηλικιά».

Η Megan Fox μίλησε και για τη σχέση της με τον Machine Gun Kelly, τον οποίο συνάντησε τον Μάρτιο του 2020 και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

«Η πρώτη φορά που τον κοίταξα στα μάτια, με έκανε να νιώσω πως 'σε ξέρω εσένα. Σε ξέρω τόσο καλά, σε τόσες μορφές, σε τόσες διαφορετικές ζωές' » είπε και πρόσθεσε πως νίωθει ότι είναι έκσταση και μαρτύριο παράλληλα. «Δε θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι όλα είναι τέλεια μεταξύ μας».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice