Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποζάρει γυμνή και δηλώνει κατά των πλαστικών
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς © Getty Images/Ideal Image
Lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει τόπλες και δηλώνει κατά των πλαστικών

«Καλύτερα να πέσω από τον γκρεμό, παρά να μου πουν τι δείχνει λάθος επάνω μου»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Φανατικός εχθρός των πλαστικών επεμβάσεων δηλώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη νέα της δημοσίευση στο Instagram.

Με μία νέα ανάρτηση έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίρς στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram δηλώνοντας ότι είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία ακόμη ημίγυμνη φωτογραφία της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποβληθεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση και ότι είναι περήφανη για το σώμα της.

«Τι συμβαίνει με αυτές τις συμβουλές σχετικά με τις διορθώσεις σώματος; Μόνο εγώ προσβάλλομαι από αυτές τις εμπειρίες ή και κάποιος άλλος; Μάλλον είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Θα προτιμούσα να πέσω από τον γκρεμό παρά να μου πει κάποιος γιατρός τι βρίσκει λάθος στην εικόνα μου. Το πήρα το μάθημά μου» έγραψε στη λεζάντα τής νέας φωτογραφίας που ανήρτησε.

Εδώ και μερικούς μήνες, η Μπρίτνεϊ Σπίρς έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram, δείχνοντας διάφορα σημεία του σώματός της. Πριν λίγο καιρό μάλιστα εορτάζοντας τη δικαστική απελευθέρωση από τον πατέρα της, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία που είναι ολόγυμνη και χρησιμοποιεί emoji λουλουδιών για να καλύψει το στήθος της και τα γεννητικά της όργανα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice