Ο Μπίλι Πόρτερ σχολιάζει τον Χάρι Στάιλς
Μπίλι Πόρτερ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

«Ο Χάρι Στάιλς μπήκε στη Vogue γιατί είναι λευκός και straight»

Αυτό υποστηρίζει ο Mπίλι Πόρτερ

62224-137655.jpg
Newsroom |

O ηθοποιός Μπίλι Πόρτερ έβαλε κατά της Vogue για το γεγονός ότι τον Δεκέμβριο του 2020 είχε εξώφυλλο τον Χάρι Στάιλς.

Ο Αφροαμερικανός ηθοποιός Μπίλι Πόρτερ επέκρινε το περιοδικό Vogue για το εξώφυλλο του Δεκεμβρίου του 2020 όπου ο Βρετανός τραγουδιστής Χάρι Στάιλς πόζαρε φορώντας με ένα φόρεμα.

«Νιώθω ότι η βιομηχανία της μόδας με δέχτηκε επειδή έπρεπε», είπε ο Πόρτερ στην Sunday Times. «Δημιούργησα τη συζήτηση (για τη non binary μόδα) και όμως η Vogue έβαλε τον Χάρι Στάιλς, έναν λευκό straight άντρα, με ένα φόρεμα στο εξώφυλλό της για πρώτη φορά». Από την πλευρά του, ο Στάιλς έχει περιγράψει τον εαυτό του ως «σεξουαλικά διφορούμενο», χωρίς ποτέ να έχει αναφερθεί ως μέλος της LGBTQ κοινότητας, αναφέρει το LBGTQ Νation. 

 

 

«Έπρεπε να παλέψω όλη μου τη ζωή για να φτάσω στο σημείο όπου θα μπορούσα να φορέσω ένα φόρεμα στα Όσκαρ», πρόσθεσε ο Πόρτερ. «Το μόνο που πρέπει να κάνει o Στάιλς είναι να είναι λευκός και straight». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πόρτερ έγινε γνωστός από το «Pose» (παραγωγής του FX) όπου υποδυόταν τον Pray Tell, μια κεντρική φιγούρα στην queer ballroom scene της Νέας Υόρκης στα τέλη της δεκαετίας του '80, ο οποίος ήταν (όπως και ο Πόρτερ) φορέας του HIV. 


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice