Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τώρα τα βάζει με τη μητέρα της, κατηγορώντας την ότι κρύβεται πίσω από την ιδέα της «κηδεμονίας»
Η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς © EPA / CHRISTIAN LILIENDAHL
Lifestyle

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι η μητέρα της ήταν «πίσω από όλα»

«Ο πατέρας μου δεν είναι τόσο έξυπνος»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Αν και μέχρι στιγμής, ο «θύτης» στην υπόθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς θεωρούταν ο πατέρας της, η ποπ σταρ αποκάλυψε ότι «πίσω από όλα» ήταν η μητέρα της.

Mετά από την πολυετή δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στρέφεται τώρα εναντίον της μητέρας της Λιν, την οποία κατηγορεί ότι κρύβεται πίσω από την κηδεμονία που της είχε επιβληθεί και περιόριζε κάθε κίνησή της τα τελευταία 13 χρόνια.

Η Σπίαρς κατηγόρησε ευθέως τη μητέρα της, γράφοντας στο Instagram: «Ξέρεις ακριβώς τι έκανες». Η 39χρονη τραγουδίστρια διέγραψε ακολούθως την ανάρτηση, με την οποία εξαπέλυσε επίθεση στη μητέρα της. Κάτι που προκάλεσε απορίες, καθώς η Λιν Σπίαρς πήρε το μέρος της κόρης της στη διαμάχη της με τον πατέρα της

Όπως αποκάλυψε η Σπίαρς σε ανάρτησή της στο Instagram, την οποία και φρόντισε να διαγράψει, «ο πατέρας της δεν είναι τόσο έξυπνος για να σκεφτεί μία τέτοια συνθήκη». 

Η μητέρα μου υποτίθεται πως ανησυχεί και μου λέει συνεχώς πως φέρομαι περίεργα ή με ρωτάει τι συμβαίνει μαζί μου. Οπότε, ας σας πω. Είμαι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, χάρηκα που σας γνωρίζω. Ξέρετε, ήμουν 13 χρόνια σε μία φυλακή και είναι λογικό. Όλο αυτό ξεκίνησε σαν οικογενειακή υπόθεση, όμως πλέον δεν είναι. Σήμερα γεννήθηκα ξανά», αναφέρει αρχικά η ποπ σταρ στην λεζάντα της δημοσίευσής της. Στην συνέχεια, εξηγεί πώς έχει η πραγματική κατάσταση σχετικά με την κηδεμονία της. Όπως αποκαλύπτει, η υπεύθυνη για όλη αυτή την κατάσταση είναι η μητέρα της. «Μπορεί ο πατέρας μου να ξεκίνησε την κηδεμονία μου, όμως αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως ήταν η μητέρα μου που του έδωσε την ιδέα. Αυτά τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω. Μυστικά μου κατέστρεψε την ζωή. Οπότε παρακαλώ πολύ να μην με ρωτάει τι συμβαίνει και τι πάει λάθος μαζί μου. Ξέρει ακριβώς τι μου συνέβη. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ τόσο έξυπνος για να σκεφτεί το σχέδιο της κηδεμονίας μου. Αλλά σήμερα, ξεκινάει μια νέα ζωή για μένα».

 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τώρα τα βάζει με τη μητέρα της, κατηγορώντας την ότι κρύβεται πίσω από την ιδέα της «κηδεμονίας»
Το post της Μπρίτνει Σπίαρς

Από την πλευρά του, ο πρώην σύζυγός της κατηγόρησε τη Λιν ότι ήταν απούσα ως μητέρα και ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε χρήματα από την Μπρίτνεϊ για να συντηρεί την έπαυλή της στη Λουιζιάνα. «Σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενά της, φαίνεται ότι η Λιν ήταν αυτή που δεν ήταν σε θέση να βάλει τα συμφέροντα της κόρης της πάνω από τα δικά της», είπε σε δήλωσή του ο Τζέιμι Σπίαρς.

«Η Λιν δεν έχει εμπλακεί στη ζωή της κόρης της τα περισσότερα από τα τελευταία 12 χρόνια. Παρά την αποξενωμένη σχέση τους, η Μπρίτνεϊ πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει για την έπαυλη στη Λουιζιάνα στην οποία ζει η Λιν, συμπεριλαμβανομένων όλων των λογαριασμών, της υπηρέτριας και όλης της συντήρησης (συνολικά πάνω από 150.000 δολάρια ετησίως και μέχρι σήμερα σχεδόν δύο εκατομμύρια δολάρια)».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 


 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice