Μακόλεϊ Κάλκιν: Περπάτησε σε επίδειξη του οίκου Gucci - Πώς είναι σήμερα
Ο Μακόλει Κάλκιν © Getty Images/Ideal Image
Lifestyle

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έγινε «για λίγο» μοντέλο σε show του Gucci

Η εμφάνιση - έκπληξη του ηθοποιού που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο γνωστός από το Home Alone, Μακόλει Κάλκιν ο οποίος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση ως μοντέλο για την Gucci.

Ο πασίγνωστος ως πιτσιρικάς από τις ταινίες «Home Alone», Μακόλει Κάλκίν ο οποίος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση ως μοντέλο για την Gucci.

Ο ηθοποιός ήταν αρκετά άνετος στην πασαρέλα, φορώντας ένα φαρδύ καμηλό παντελόνι, ένα Χαβανέζικο πουκάμισο και ένα γυαλιστερό φλοράλ μπόμπερ τζάκετ.

 

Ο ηθοποιός Μακόλει Κάλκιν στη Gucci
Ο ηθοποιός Μακόλει Κάλκιν στη Gucci © Getty Images/Ideal Image

Ο ηθοποιός, τον οποίον ανέκαθεν περιτριγύριζαν φήμες για άσωτη και δύσκολη εφηβεία και μετέπειτα ζωή, είχε μιλήσει ανοιχτά για τους εθισμούς του και για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να ορθοποδήσει.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2004 συνελήφθη για κατοχή ουσιών, για την κατοχή των οποίων παρέμεινε για λίγο υπό κράτηση, ενώ αφέθηκε ελεύθερος αργότερα, με εγγύηση 4.000 δολαρίων. Στο δικαστήριο δήλωσε αθώος στη δίκη, ενώ αργότερα άλλαξε τη δήλωσή του σε ένοχος. Καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση με ένα χρόνο αναστολή.

Σήμερα ο Κάλκιν έχει αφήσει πίσω τις "γκρίζες" στιγμές. Από τον Οκτώβριο του 2017, είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Μπρέντα Σονγκ και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ντακότα Σονγκ Κάλκιν.

Ο Kάλκιν παντρεύτηκε με την ηθοποιό Ρέιτσελ Μάινερ το 1998, όταν και δύο ήταν μόλις 18 ετών. Δύο χρόνια αργότερα χώρισαν, αλλά το διαζύγιο τους εκδόθηκε το 2002. Από το 2002 μέχρι το 2010 ήταν σε σχέση με την ηθοποιό Μίλα Κούνις. Από τον Οκτώβριο του 2017, είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Μπρέντα Σονγκ και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ντακότα Σονγκ Κάλκιν. 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice