Η Amy Winehouse στο αεροδρόμιο Ataturk, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, 22 Ιουνίου 2011
Η Amy Winehouse στο αεροδρόμιο Ataturk, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, 22 Ιουνίου 2011 © EPA/BAKI TUGLACI
Lifestyle

243.000 δολ. για το τελευταίο φόρεμα της Έιμι Γουάινχαουζ

Στην τελευταία εμφάνισή της επί σκηνής στο Βελιγράδι τον Ιούνιο του 2011, έναν μήνα πριν βρεθεί νεκρή

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πάνω από 243.000 δολάρια πωλήθηκε σε δημοπρασία το φόρεμα που φόρεσε η τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ στην τελευταία της συναυλία.

Για πάνω από 243.000 δολάρια πωλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Julien's Auctions το φόρεμα που φόρεσε η Έιμι Γουάινχαουζ στην τελευταία της συναυλία. 

Η τραγουδίστρια είχε φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα στην τελευταία εμφάνισή της επί σκηνής στο Βελιγράδι τον Ιούνιο του 2011, έναν μήνα πριν βρεθεί νεκρή σε ηλικία 27 ετών. Το ρούχο ένα πράσινο και μαύρο μίνι φόρεμα με σχέδια λουλουδιών και μπαμπού, που είχε σχεδιάσει η στυλίστρια Ναόμι Πάρι, πουλήθηκε σε τιμή 16 φορές υψηλότερη από την αρχική εκτίμηση. 

Εκτός από το φόρεμα της τελευταίας της συναυλίας, οι θαυμαστές θα μπορούν να αγοράσουν μια τσάντα σε σχήμα καρδιάς, ειδικά κατασκευασμένη για εκείνην από την Moschino, που φόρεσε η Γουάινχαουζ στα Brit Awards το 2007. Η τιμή αυτής της τσάντας εκτιμάται μεταξύ 15.000 και 20.000 δολαρίων.

Συνολικά, περισσότερα από 800 ρούχα και αντικείμενα, που ανήκαν στη σταρ, προσφέρονται προς πώληση: φορέματα, στηθόδεσμοι, παντελόνια, σορτς, παπούτσια, γυαλιά, μουσικά όργανα, βιβλία, δίσκοι κ.λπ. Τα έσοδα από τις πωλήσεις ενδέχεται να αγγίξουν συνολικά τα δύο εκατομμύρια δολάρια.

Αυτά τα προσωπικά είδη της τραγουδίστριας τίθενται προς πώληση από τους γονείς της, τον Μιτς και την Τζάνις Γουάινχαουζ. «Είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να οργανώνεις δημοπρασίες με τους γονείς ενός νεκρού παιδιού», είπε ο Μάρτιν Νόλαν, διευθυντής της Julien's Auctions, όταν παρουσίασε τα προσωπικά είδη της εκλιπούσας τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice