H Βlake Lively και η Taylor Swift
H Βlake Lively και η Taylor Swift © Getty Images/IdealImage
Lifestyle

Αντιδράσεις για το βίντεο της Taylor Swift με την Blake Lively

Λόγω της παρουσίας του αντιεμβολιαστή ηθοποιού Miles Teller

62224-137655.jpg
Newsroom |

Το σκηνοθετικό της ντεμπούτο έκανε η Blake Lively με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Taylor Swift, «I Bet You Think About Me».

Μπορεί το νέο track της Taylor Swift να ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια views σε σχεδόν μιάμιση ώρα και να αποτέλεσε την πρώτη επίσημη συνεργασία της με την Blake Lively, ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις. 

«Επιτέλους, είχα την ευκαιρία να δουλέψω με την ευφυή, θαρραλέα και αδιανόητα αστεία Blake Lively στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Ελάτε στην παρέα μας καθώς κάνουμε πρόποση, και λίγη κόλαση» δήλωσε η Taylor Swift.

Taylor Swift ft. Chris Stapleton - I Bet You Think About Me (Taylor's Version) (Officia...

Το άλμπουμ της Swift "Red (Taylor's Version)", δραματοποιεί ένα από τα κομμάτια "From the Vault" που δεν ήταν στην αρχική version το 2012. Ο Μiles Teller υποδύεται τον πρώην της ο οποίος έχει αναδρομές στην αποτυχημένη σχέση τους την ημέρα του γάμου του. 

Όπως αναφέρθηκε όμως, ο Teller έχει προκαλέσει δυσθυμία στο χόλιγουντ με την στάση του κατά τη διάρκεια της πανδημίας κατά την οποία σύμφωνα με το Hollywood Reporter αρνείται όχι μόνο να εμβολιαστεί αλλά και να κάνει τεστ. Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα και οι φανς της Swift που έγραψαν «Γιατί Taylor;» και «Έκανε εμβόλιο τελικά ο Miles Teller και παίζει σε βίντεοκλιπ;»

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice