Harry Styles performs on NBC's 'Today' show at Rockefeller Center on May 9,  2017 in New York City. ©James Devaney/GC Images
Harry Styles © James Devaney/GC Images
Celebrities

Ο Χάρι Στάιλς λανσάρει καλλυντικά από μπάμια

Και από λουλούδια, και από φυτά, και με βάση τις αρχές της βιωσιμότητας

Ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) μπαίνει ως επιχειρηματίας στη βιομηχανία των καλλυντικών λανσάροντας τη σειρά Pleasing.

«Έβλεπα ένα χρώμα σε ένα λουλούδι ή σε μια ταπετσαρία ή κάπου και σκεφτόμουν: “Ω, θέλω να το βάλω στα νύχια μου”». Παλιά, μια τέτοια δήλωση θα περίμενε κανείς να έχει γίνει από κάποια γυναίκα. Όμως έχει γίνει το 2021, όχι παλιά, και μάλιστα από τον Χάρι Στάιλς, κι έτσι δεν προκαλεί καμία έκπληξη. 

Έκανε μουσική, μόδα, σινεμά, εξώφυλλα, τρέλες, όμως αυτό το φαινόμενο της ποπ δεν λέει να κάτσει στα αυγά του. Πλέον ανακοίνωσε μερικά ενδιαφέροντα επιχειρηματικά σχέδια. Ο Χάρις Στάιλς μπαίνει με φόρα και μεγάλες φιλοδοξίες στη βιομηχανία των καλλυντικών δημιουργώντας το brand Pleasing, που φυσικά δεν θα περιλαμβάνει μόνο μανό. 

Στόχος του είναι υπό την αιγίδα της εταιρεία Pleasing να κυκλοφορήσουν διάφορα gender-fluid προϊόντα, όμοια με την γκαρνταρόμπα του. Για την ώρα όμως οι φαν του θα αρκεστούν σε μια σειρά προϊόντων φροντίδας και ομορφιάς. 

Τίποτα δε θα είναι συνηθισμένο στα καλλυντικά του Στάιλς. Ούτε κονσίλερ ούτε μάσκες ούτε προϊόντα για να κρύψεις τις ατέλειες, μόνο λάμψη θα βρεις στο σύμπαν της Pleasing. Η γκάμα είναι περιορισμένη, αλλά η ανάπτυξη έρχεται. Ένας ορός (Pearlescent Illuminating), ένα λάδι για τα χείλια και τα μάτια (Pleasing Pen Matte) και ένα βερνίκι νυχιών (Perfect Pearl’ nail polish) είναι ό,τι θα βγει αρχικά στην αγορά. Όλα είναι φτιαγμένα με βάση τις επιταγές της βιωσιμότητας και φιλοδοξούν να αφήσουν στο περιβάλλον το ελάχιστο δυνατό αποτύπωμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Για να καταλάβετε την ιδιαιτερότητά τους, να σας πούμε πως στο Pleasing Pen, μεταξύ των συστατικών του, φιγουράρουν και οι μπάμιες (!!!). Το βερνίκι νυχιών είναι φτιαγμένο από φυτά και μιμείται τον ιριδισμό της αγαπημένης του πέρλας - οι πέρλες στον λαιμό του έγιναν το σήμα κατατεθέν του. Οι συσκευασίες θα είναι από ανακυκλωμένα πλαστικά και κομποστοποιήσιμο χαρτί, και τα μελάνια θα είναι βιολογικής προέλευσης. 

Σε γενικές γραμμές ο Χάρι πιστεύει πως ένα πρόσωπο, όσο όμορφο κι αν είναι, δεν μπορεί να πουλήσει ένα κακό προϊόν. Οπότε φιλάει σταυρό πως το δικό του προϊόν είναι καλό. Επίσης, φιλάει σταυρό πως όλα γίνονται για τους φαν, για να έχουν έναν ακόμα λόγο να νιώθουν κοινότητα. Για την τσέπη του κουβέντα.

Ο Χάρι Στάιλς λανσάρει καλλυντικά από μπάμια!
Χάρι Στάιλς / © David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice