Οι Shawn Mendes και Camila Cabello
Οι Shawn Mendes και Camila Cabello © EPA
Celebrities

Τίτλοι τέλους για Camila Cabello και Shawn Mendes

Η ανάρτησή τους στο instagram:

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

O Shawn Mendes και η Camila Cabello ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους στο Instagram.

Τίτλοι τέλους έπεσαν σε ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ζευγάρια της showbiz, των Shawn Mendes και Camila Cabello.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η τραγουδίστρια με story που ανέβασε στο επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Η ανάρτησή τους στο instagram:

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η σχέση μας ξεκίνησε σαν δύο κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τη στήριξή σας από το ξεκίνημα και προχωράμε μπροστά. Camila και Shawn».

image.jpg

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους διατηρούσαν φιλία χρόνων ώσπου το καλοκαίρι του 2019 και μετά το τραγούδι Senorita, αποφάσισαν να είναι μαζί.

Πολλές φωνές τους κατηγόρησαν πως επρόκειτο για κάποιο κόλπο marketing αλλά με το πέρασμα του καιρού η σχέση τους δεν επιδεχόταν αμφισβήτηση.

Οι δυο τους συνήθιζαν να μιλούν με κάθε ευκαιρία ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια και μάλιστα σε συνέντευξή της τον Οκτώβριο, η Cabello είχε εξηγήσει πόσο πολύ την βοηθούσε ο Mendes στο άγχος της:

«Έχω αυτή τη συνήθεια, όποτε έχω άγχος ή δεν νιώθω καλά, να τρώω πολύ, είναι ασυναίσθητο και τότε νιώθω άρρωστη. Εκεί ο Shawn είναι στο πλευρό μου, μου λέει πως είναι εντάξει αυτό που γίνεται, παίρνω μια βαθιά ανάσα και μου λέει να σταματήσω. Είναι καλό να υπάρχει κάποιος που να μπορώ να του μιλήσω για την υγεία μου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice