Η Εμίλια Κλαρκ στην εκπομπή The Tonight Show του Τζίμι Φάλον απέδειξε πως είναι ένα ταλαντούχο αστείο κορίτσι.
Εμίλια Κλαρκ / © Frazer Harrison/FilmMagic
Celebrities

Η Εμίλια Κλαρκ είναι ένα αστείο κορίτσι

Και το αποδεικνύει στο σόου του Τζίμι Φάλον

Η Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clarke) στην εκπομπή The Tonight Show του Τζίμι Φάλον απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι ένα ταλαντούχο αστείο κορίτσι.

Είναι μεγάλη αδικία να έχεις το ταλέντο της Εμίλια Κλαρκ και όλος ο κόσμος να σε έχει ταυτίσει αποκλειστικά και για πάντα με την Καλίσι του Game of Thrones. Ανθρώπινο και λογικό βέβαια. Από το 2011 μέχρι και το 2019, πρωταγωνιστώντας σε μια επική τηλεοπτική παραγωγή, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού υποδυόμενη έναν συμπαθή χαρακτήρα που υπηρετούσε με συνέπεια την ιδέα της κοινωνικής απελευθέρωσης. Τι κι αν στο τέλος ψωνίστηκε; Στο τηλεοπτικό υποσυνείδητο θα μείνει ως η Καλίσι που τίμησε τον Ντρόγκο και νοιάστηκε για το καλό του λαού. 

Σε ό,τι έκανε έξω από συμφραζόμενα Ντενέρις Ταργκάριαν, η μικροσκοπική Εμίλια αποδεικνύει πως είναι ένα μεγάλο υποκριτικό ταλέντο. Ο κόσμος του θεάματος βέβαια το έχει αναγνωρίσει: Το κορίτσι που αποφάσισε ότι θα ασχοληθεί με το θέατρο στην «ώριμη» ηλικία των τριών ετών παρακολουθώντας ένα μιούζικαλ, έχει ήδη εντυπωσιακό βιογραφικό στην υποκριτική. Εκτός από τηλεόραση, έχει κάνει ήδη πολύ κινηματογράφο και μεστό θέατρο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke

Όμως η προσωπικότητά της, το χιούμορ, η ετοιμολογία της, το «χύμα» και η ειλικρίνειά της ξεδιπλώνονται στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Με χαμόγελο wall to wall, είναι φανερό πως το διασκεδάζει. Τη βλέπεις και κυρίως την ακούς να αστειεύεται με την αγγλική της προφορά και παθαίνεις έρωτα.

Εκτός από μας, την Εμίλια Κλαρκ αγαπά και ο Τζίμι Φάλον, ο οποίος τη φιλοξενεί συχνά στην εκπομπή του The Tonight Show. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν on camera, ο Φάλον της πρότεινε ένα αρκετά απαιτητικό challenge: να μιμηθεί προφορές από διάφορα μέρη του κόσμου. Ως ηθοποιός ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν καλή, αλλά η Εμίλια δεν ήταν απλώς καλή, ήταν εξαιρετική. 

Emilia Clarke Recites "good 4 u" Using Different Accents | The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Η πρόκληση έκρυβε ένα αρκετά μεγάλο εμπόδιο: έπρεπε να «ερμηνεύσει» τους ρόλους της διαβάζοντας τους στίχους του τραγουδιού «Good 4 U» της Ολίβια Ροντρίγκο με αξάν, και όχι να πει τα δικά της, τα προβαρισμένα.

Η Εμίλια Κλαρκ υιοθετώντας πλήθος φωνών υπήρξε απολαυστική, ειδικά στα σημεία που ξέφευγε από το «σενάριο» και αυτοσχεδίαζε. Οι μικρές και χαρακτηριστικές προσθήκες στους στίχους (ή η μπίρα στο ιρλανδικό κομμάτι) ήταν αστείες, εύστοχες και δείγμα ενός ανθρώπου με γνώσεις πολιτισμικές. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke

Η Εμίλια Κλαρκ είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι. Και ρισκάρουμε πρόβλεψη: δεν θα εξαφανιστεί από τις οθόνες μας, όπως συμβαίνει κατά κόρον με πρωταγωνιστές άλλων πολύ επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών. Ας πούμε, πού είναι σήμερα ο Μάθιου Φοξ, ο πολυαγαπημένος του κοινού Τζακ Σέπαρντ του «Lost»;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice