Η Billie Eilish έγινε καστανή
Billie Eilish / © EPA/JUSTIN LANE
Celebrities

Η Billie Eilish το γύρισε σε καστανό

Και ενώ έμοιαζε με τη Μέριλιν, τώρα φέρνει σε Λάιζα Μινέλι

Νέα κόμμωση για την Μπίλις Έιλις (Billie Eilish) που επέστρεψε στο φυσικό καστανό της χρώμα και έκοψε κοντά τα μαλλιά της.

«Σας έλειψα;» αναρωτιέται η Billie Eilish στο instagram, η οποία δημοσίευσε τρεις εικόνες από τα νέα της μαλλιά. Η κόμη της είναι πλέον καστανή, όπως παλιά, χωρίς όμως τα πράσινα τσουλούφια, (το «πρασόρυζο» που λέει ένας φίλος μου), που ήταν για χρόνια το σήμα κατατεθέν της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Εννιά μήνες αφότου υιοθέτησε την πιο πιο θηλυκή έως σήμερα εμφάνισή της ως πλατινέ ξανθιά, επιστρέφει σε ένα κάζουαλ καστανό κοντό μαλλί με φράντζα και αφέλειες. Κι έτσι από λάγνο pin up girl, γίνεται ξανά κοριτσάκι 19 χρονών. Ή από Μέριλιν Μονρόε και Γκρέις Κέλι, γίνεται Λάιζα Μινέλι και Κρίσι Χάιντ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Γουστάρει ο κόσμος την καστανή Billie, που μάλιστα υιοθέτησε κούρεμα που την κάνει να μοιάζει τόσο αθώα γλυκούλα-παιδούλα; Μάλλον. Αυτό λένε τα κοντά 14 εκατομμύρια καρδούλες στο ένα ποστ, τα 9 εκατομμύρια στο δεύτερο και τα 6,5 εκατομμύρια στο τρίτο της ποστ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Αρέσει στον κόσμο περισσότερο το καστανό από το ξανθό μαλλί; Ούτε καν! Στο πρώτο ποστ με το μαλλί της Μέριλιν στις 17 Μαρτίου, η Μπίλι είχε λάβει 48 εκατομμύρια καρδούλες, ενώ στο δεύτερο 23 εκατομμύρια! Βέβαια, η αλλαγή τότε ήταν τόσο δραματική και η Μπίλι τόσο αγνώριστη, που οι καρδούλες μπορεί απλώς και να δήλωναν έκπληξη κι όχι επιδοκιμασία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Στα σχόλια των τωρινών ποστ γίνεται κλάμα, με τους περισσότερους να καλοδέχονται και να καλωσορίζουν την αλλαγή. Μόνο το σχόλιο της ομότεχνης Ολίβια Ροντρίγκο δεν είναι σαφές: omg. Είναι για καλό ή για κακό αυτό το «ωχ θεέ μου» άραγε;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Το νέο χρώμα και το νέο κούρεμα της Μπίλι Έιλις αναδεικνούν όσο δεν παίρνει περισσότερο τα μαγνητιστικά, γαλαζοπράσινα, γατίσια της μάτια. 

Από τα πιο όμορφα ταλαντούχα κορίτσια της μουσικής, η Μπίλι στα 19 της είναι όπως τη θέλει η ηλικία της: βαριέται γρήγορα, πειραματίζεται διαρκώς με την εμφάνισή της, είναι ανυπότακτη, ατίθαση, δημιουργική και αεικίνητη. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice