Νίκι Μινάζ
Νίκι Μινάζ © EPA/GARY BOGDON
Celebrities

H Νίκι Μινάζ γιορτάζει τα γενέθλιά της άκρως αποκαλυπτικά

Οι φωτογραφίες της στο Instagram

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H Νίκι Μινάζ κλείνει τα 39 της χρόνια και γίνεται άκρως αποκαλυπτική στο Instagram για τα γενέθλιά της.

Η Νίκι Μινάζ κλείνει τα 39 της χρόνια και αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στα 164 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια από το Τρινιντάντ διάλεξε τρεις αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τα γενέθλιά της και κατάφερε να γίνει viral. Οι πολύ σέξι εικόνες της με την τούρτα έχουν ήδη προλάβει να συγκεντρώσουν 4,859,012 likes.

 

 

Σε δύο από τα τρία στιγμιότυπα, η Νίκι Μινάζ κρατάει μια τούρτα ενώ με τη στάση του σώματός της τονίζει τις καμπύλες της. Στην άλλη είναι εντελώς γυμνή και έχει πάρει αγκαλιά έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο.

Σε όλες, δε, φοράει τη ροζ περούκα, το σήμα κατατεθέν της.

Σημειώνεται ότι πριν λίγο καιρό, η Νίκι Μινάζ είχε προκαλέσει ακόμα και την αντίδραση του Μπόρις Τζόνσον μετά από κάποια tweet που είχε κάνει σχετικά με τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό. 

To 2021 ήταν ένα πολύ δύσκολο έτος για την ράπερ, αφού η 38χρονη τότε μουσικός έχασε τον πατέρα της από τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και μάλιστα λίγους μόλις μήνες αφότου η Νίκι Μινάζ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ο 64χρονος Ρόμπερτ Μαράζ περπατούσε στον δρόμο στην περιοχή Μινεόλα του Λονγκ Άιλαντ στις 6.15 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ξαφνικά τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που συνέχισε την πορεία του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice