Κριστίνα Ρίτσι: Ανακοίνωσε στο instagram πως έγινε μητέρα ενός κοριτσιού. Πατέρας ο κομμωτής Μαρκ Χάμπτον.
Κριστίνα Ρίτσι / © EPA/Angelika Warmuth
Lifestyle

Η Κριστίνα Ρίτσι έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Απέκτησε μια κόρη με τον σύζυγό της Μαρκ Χάμπτον

Η Κριστίνα Ρίτσι (Christina Ricci) ανακοίνωσε στο instagram πως έγινε μητέρα ενός κοριτσιού. Πατέρας ο κομμωτής Μαρκ Χάμπτον.

Δύο μήνες μετά τον γάμο της με τον Μαρκ Χάμπτον, η Κριστίνα Ρίτσι, το σκοτεινό κορίτσι της Οικογένειας Άνταμς, έγινε μητέρα. Η Κριστίνα καλωσόρισε τον ερχομό της κόρης Κλεοπάτρας με ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Η νεογέννητη Κλεοπάτρα Ρίτσι Χάμπτον.

Ξετρελαμένος είναι και ο μπαμπάς Μαρκ, διαπρεπής κομμωτής μοντέλων, ο οποίος δε χορταίνει να ανεβάζει στο instagram φωτογραφίες της κοράκλας. «Έσπασε η καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ μας ενημέρωσε πως τόσο το παιδί όσο και η λεχώνα χαίρουν άκρας υγείας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Hampton (@markhamptonhair)

Η νεογέννητη Κλεοπάτρα ξετρέλανε τον μπαμπά της, που δεν χορταίνει να τη φωτογραφίζει.

Η 41 χρονών Ρίτσι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μέσω instagram, φυσικά, στις 10 Αυγούστου όταν πόσταρε φωτογραφία του υπέρηχου με τη λεζάντα «Η ζωή γίνεται όλο και καλύτερη». Στη συνέχεια πόζαρε συχνά πυκνά με την κοιλιά τούρλα. Ο Μαρκ Χάμπτον πόσταρε επίσης τον υπέρηχο, οπότε και δημοσιοποιήθηκε ο έρωτας του ζευγαριού, τουλάχιστον στους φόλοουερ. Στα χαρτιά και ενώπιον της πολιτείας, η σχέση επισημοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Η Κριστίνα Ρίτσι «πολύ έγκυος» με Marc Jacobs. 

Η Κριστίνα Ρίτσι είναι μητέρα και ενός επτάχρονου αγοριού, του Φρέντι, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της James Heerdegen. Την προηγούμενη εβδομάδα δημοσίευσε φωτογραφία του Φρέντι λέγοντας πως είναι «σούπερ ενθουσιασμένος» που θα αποκτήσει αδελφή. «Ήθελε πολύ καιρό να γίνει αδελφός και υπόσχεται να βοηθήσει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Ο Φρέντι, ο επτάχρονος γιος της Κριστίνας Ρίτσι. 

Ο γάμος της Ρίτσι και του Heerdegen έληξε τον Ιούλιο του 2020. Στην αίτηση διαζυγίου αναφέρονταν «αγεφύρωτες διαφορές», όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, ο πραγματικός λόγος ήταν η ενδοοικογενειακή βία, φυσική και συναισθηματική. Λέγεται πως κάποια μέρα η Ρίτσι κάλεσε την αστυνομία, ενώ στη συνέχεια ζήτησε διαζύγιο και περιοριστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της. Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια. Σύμφωνα με έγγραφα της διαδικασίας που διέρρευσαν, τόσο η Ρίτσι όσο και ο James Heerdegen εξαπέλυσαν βαριές κατηγορίες. Τελικά, η διαμάχη έληξε με τη Ρίτσι να παίρνει την επιμέλεια του αγοριού και τον Heerdegen να έχει το δικαίωμα επαφής μαζί του. Περασμένα ξεχασμένα...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Το ευτυχισμένο ζευγάρι την ημέρα του γάμου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice