Η Miss Universe 2021, Χαρνάαζ Σάντου, από την Ινδία
Η Miss Universe 2021, Χαρνάαζ Σάντου, από την Ινδία © EPA
Lifestyle

Miss Universe 2021: Ινδή η νέα βασίλισσα της ομορφιάς

Δεν μπήκε στο top 16 η Ελλάδα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Miss Universe 2021: Η νέα βασίλισσα της ομορφιάς είναι από την Ινδία - Δεν μπήκε στο top 16 η Ελλάδα.

Ολοκληρώθηκε ο 70ός διαγωνισμός ομορφιάς «Miss Universe 2021» («Μις Υφήλιος 2021»), ο οποίος πραγματοποιήθηκε χθες στο Εϊλάτ του Ισραήλ και το στέμμα πήρε η Χαρνάαζ Σάντου που εκπροσώπησε την Ινδία. Δυστυχώς, η Ελληνίδα Σοφία Αραπογιάννη δεν κατάφερε να μπει στο top 16 μεταξύ 80 κοριτσιών απ' όλο τον κόσμο.

Στην δεύτερη θέση ήρθε η Νάντια Φερέιρα από την Παραγουάη και στην τρίτη η Λαλένα Μσουάνε από τη Νότια Αφρική. Το top 5 έκλεισε με τις υποψήφιες από την Κολομβία (Βαλέρια Άγιος) και τις Φιλιππίνες (Μπεατρίς Γκόμεζ).

Η «χρυσή» πεντάδα του φετινού Miss Universe 2021
Η «χρυσή» πεντάδα του φετινού Miss Universe 2021 © EPA

Η 21χρονη Χαρνάαζ Σάντου με ύψος 1,76 μ. είναι η τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα της «Miss Universe» στην ιστορία, καθώς είχαν προηγηθεί η Σουσμίτα Σεν το 1994 και, έξι χρόνια αργότερα, η Λάρα Ντούτα.

Για την Ελλάδα, η 22χρονη Σοφία Αραπογιάννη, με καταγωγή από το πανέμορφο νησί της Ιθάκης, και σπουδάζει εμποροπλοίαρχος στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού. Το μοντέλο μιλάει δύο γλώσσες (Αγγλικά και Ισπανικά), έχει ύψος 1,74 μ. και είναι 50 κιλά.

Να θυμίσουμε πως στην ιστορία του διαγωνισμού «Miss Universe», η Ελλάδα έχει κερδίσει μια φορά το στέμμα και αυτή ήταν το 1964 με την Κορίνα Τσοπέη. Επίσης, εκπρόσωπός μας έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στο top 5: η Νταίζη Μαυράκη (β' αναπληρωματική, 1952), η Τίνα Ρούσσου (γ' αναπληρωματική, 1982) και η Εβελίνα Παπαντωνίου (α' αναπληρωματική, 2001).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice