Η ηθοποιός Zendaya στην πρεμιέρα της ταινίας Spider-man: No Way Home
© EPA/ DAVID SWANSON
Celebrities

Zendaya: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα Spider-man

Η custom δημιουργία Valentino έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά

Η Zendaya με εντυπωσιακό φόρεμα Valentino στην πρεμιέρα της ταινίας Spider-man: No Way Home.

Η Zendaya εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχα είναι και πανέμορφη. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που οι μεγάλοι οίκοι σπεύδουν να τη ντύσουν με τα ρούχα τους σε πρεμιέρες και απονομές βραβείων. Στα 25 της έχει ήδη κερδίσει την αναγνώριση που της αξίζει και έχει πραγματοποιήσει πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Η εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας Spider-Man: No Way Home, στην οποία πρωταγωνιστεί δίπλα στον Tom Holland, δεν αποτελεί εξαίρεση. Η αμερικανίδα ηθοποιός περπάτησε στο πλάι του Tom (με τον οποίο φημολογείται ότι είναι ζευγάρι) φορώντας μια custom δημιουργία του οίκου Valentino.

Ήταν που το φόρεμα έμοιαζε να είναι φτιαγμένο από αραχνοϊστούς; Που ήταν όσο αποκαλυπτικό έπρεπε; Που η ίδια έλαμπε και πόζαρε με κομψότητα και χάρη; Μάλλον όλα γιατί τα φλας των φωτογράφων και το Instagram «πήραν φωτιά» σε λίγα μόλις λεπτά. Ο ιταλός σχεδιαστής Pier Paolo Piccioli, του οίκου Valentino, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες που δείχνουν τη διαδικασία δημιουργίας του φορέματος. Δείτε τις κάνοντας slide την επόμενη φωτογραφία.

 

Τα τόσο βαθιά ντεκολτέ βέβαια μπορεί να οδηγήσουν σε στιλιστικά «ατυχήματα», αλλά γι' αυτό ακριβώς υπάρχουν οι τζέντλεμεν όπως ο Tom, ο οποίος μπήκε μπροστά της προστατεύοντάς την από τις κάμερες όταν εκείνη προσπάθησε να διορθώσει το ρούχο της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice