Mademoiselle Jolie: Μας στέλνει ευχές από το Παρίσι

Η φανταστική ηρωίδα του instagram σχεδιάζει για το LOOK και μας στέλνει τις ευχές της

Η Melle Jolie, η φανταστική ηρωίδα του instagram, μας εύχεται Καλά Χριστούγεννα μ’ ένα σκίτσο της φτιαγμένο αποκλειστικά για το LOOK.

Οι κατσαρές, ξανθές της μπούκλες γοήτευσαν τόσο τον Αλμπέρ Ελμπάζ, που της ζήτησε να φωτογραφηθούν για τον οίκο Lanvin και να γιορτάσουν μαζί τους ένα εκατομμύριο followers. «Από αυτή τη συνεργασία κρατάω την privé ξενάγηση που μου έκαναν στο γραφείο της Jeanne Lanvin, της ιδρύτριας του οίκου», θα μου γράψει η Jolie στο Instgram.

Μα ποια είναι η Jolie και πού κατοικεί;
Είναι ένα κορίτσι που αγαπά τη μόδα και παρακολουθεί όλα της τα μικρά και μεγάλα τερτίπια. Ζει α Παρί αλλά είναι μέλος μιας ελίτ που ταξιδεύει, γοητεύει, μαθαίνει, δοκιμάζει. Δεν επαναπαύεται: ντροπαλή και με class, δεν είναι blogger, είναι πραγματική connoisseur.

Οι ευχές της Mademoiselle Jolie από το Παρί
Οι ευχές της Mademoiselle Jolie από το Παρί
Melle Jolie, η φανταστική ηρωίδα του instagram

Θυμάται πριν μερικά χρόνια τη συνεργασία της με τη VOGUE Ukraine. «Μια φιλία που ξεκίνησε μέσω Instagram και εξελίχθηκε σε συνεργασία. Μου ζήτησαν να φτιάξω για δυο σεζόν τα σκίτσα για μια σειρά εσωρούχων, τα οποία στη συνέχεια τα προσάρμοσαν σε t-shirts και σε αυτοκόλλητα για τις συσκευασίες δώρου στο flag ship store τους στο Κίεβο. Από αυτή τη συνεργασία, κρατάω τη φιλία μου που διατηρώ μέχρι σήμερα με την Alyona Ponomarenko». Όπως και τη συνεργασία της με τα Harrod’s: «Tα πολυκαταστήματα Harrod’s, στο πλαίσιο του VOGUE Festival, ζήτησαν από τους επισκέπτες τους να κάνουν post μια φωτογραφία τους με τον κύριο Green man που βρίσκεται στις εισόδους τους. Έτσι αποφάσισα ότι θα στείλω και εμένα αλλά όχι με φωτογραφία, αλλά το σκίτσο μου, και τελικά επέλεξαν το δικό μου». Φωτογενής και σίγουρη, η Jolie βλέπει στις απλές ευκαιρίες μοναδικές δυνατότητες.

Οι ευχές της Mademoiselle Jolie από το Παρί

Δεν κοιτάζει πίσω όμως: για τα Χριστούγεννα μας εύχεται μ΄ ένα σκίτσο αποκλειστικά για εμάς. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα δώρα της: ένα συλλεκτικό ημερολόγιο που μπορείτε να αγοράσετε online και τα εορταστικά gif, με τα οποία μπορείτε να στολίσετε τα stories σας (γράφετε joliexmas) και τα iMessages σας. Τι θα κάνει η Mademoiselle στις γιορτές; Θα ζήσει τη μαγεία του Παρισιού, όπως εξάλλου κάθε χρονιά. Μπορεί να γυρίζει τον κόσμο, το Παρί όμως στις γιορτές είναι αξεπέραστο.

Η Melle Jolie, η φανταστική ηρωίδα του instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/melle_jolie/

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice