Πώς πέρασαν τα Χριστούγεννά τους οι διάσημοι

Από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μικ Τζάγκερ μέχρι τη Σακίρα και τη Σάρον Στόουν, όλοι μας έστειλαν τις ευχές τους μέσω Instagram

Μπήκαμε στους λογαριασμούς instagram των διασήμων για να δούμε πώς πέρασαν τα Χριστούγεννα. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν και διαβάστε τις ευχές τους.

Η τελειότητα της κατασκοπείας που ονομάζεται instagram! Να πώς πέρασαν τα Χριστούγεννα οι πιο διάσημοι του πλανήτη. Κάναμε διαδικτυακό κοσμικό ρεπορτάζ και είδαμε με ποιους γιόρτασαν, πώς ντύθηκαν, πώς ήταν το δέντρο τους.

Σε κάθε προφίλ και ένα καταστόλιστο σπίτι. Και σε κάθε σπίτι ένας κλειστός οικογενειακός κύκλος. Όχι όπως παλιά που ανεβάζανε πάρτι και φιλιά και χορούς και τέτοια. Φέτος όλα ήταν πιο μαζεμένα. Και ήταν πολύ λιγότεροι οι celebrities που προθυμοποιήθηκαν να μοιραστούν μαζί μας στιγμές γιορτής. Μαζέψαμε και σας προσφέρουμε μερικές στιγμές χαζολογήματος και διασκέδασης με πρόσωπα πολυτελείας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ο υπερπολύτεκνος Κριστιάνο Ρονάλντο ποζάρει συν γυναιξί και τέκνοις και κάτι άλλους συγγενείς στη σκάλα του σπιτιού του, η οποία ευτυχώς έχει πολλά σκαλοπάτια για να τους χωρέσει όλους. Η φωτογραφία συγκέντρωσε περίπου δώδεκα εκατομμύρια καρδιές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

Ο αιώνιος έφηβος και σκανδαλιάρης Μικ Τζάγκερ στέλνει τις ευχές του με ντίσκο κοστούμι μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του. Παραδοσιακά, όπως κάθε χρόνο, μας εύχεται: «Merry Christmas, Happy Holidays and a Happy New Year to you all!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Η Σάρον Στόουν φωτογραφίζει ένα τέλειο εορταστικό πιάτο που έφτιαξε με το χεράκια της και μας εύχεται καλές γιορτές. Κλασική καλή νοικοκυρά, η Στόουν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της όπου ασχολείται με κατσαρόλες και ταψιά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η Σακίρα Σακίρα στέλνει την αγάπη της ντυμένη αγιοβασίλης, αγκαλιά με το κουνελάκι της, τον Τόμπι. Τι γλυκό κορίτσι, τι γλυκό κουνελάκι.

Η υπερμοντέλα Ναταλία Βοντιόνοβα ποζάρει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο υπερπαραγωγή στο Παρίσι. Κρατάει στο χέρι της ένα λαχταριστό κομμάτι πανετόνε από το κυριλέ καφέ-ζαχαροροπλαστείο COVA.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έστειλε, με βαθιά αισθησιακή φωνή, νυχτερινό μήνυμα-βίντεο την παραμονή των Χριστουγέννων στους followers, Μάλιστα έδειξε και το απίθανο δέντρο της, κάτω από το οποίο υπήρχαν τα δώρα των παιδιών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris)

Η Καμάλα Χάρις ανέβασε μια παιδική φωτογραφία της. Μαζί με την αδελφή της Μάγια ποζάρουν κάποια παλιά χρόνια μπροστά από το δέντρο της οικογένειας. Η Χάρις αναφέρει χαρακτηριστικά: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το να περνάς τις γιορτές με τους αγαπημένους σου».

Η Κιάρα Φεράνι έκανε οικογενειακά Χριστούγεννα μαζί με τον σύζυγο και τα δυο της παιδιά. Όλοι ντυμένοι με κάτι χριστουγεννιάτικο, ακόμα και ο άγριος ράπερ μπαμπάς.

Ο προβοκάτορας και παιχνιδιάρης σχεδιαστής Ζαν-Σαρλ Καστελμπαζάκ ανέβασε δύο φωτογραφίες, μία με τα παιδιά του πριν από 35 χρόνια και μία με τον εγγονό του σήμερα. «Οι αναμνήσεις» λέει, «καταργούν κάθε έννοια του χρόνου».

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι ανάρτησε μια φωτογραφία από το 1965. Απεικονίζεται η μαμά της Ίνγκριντ Μπέργκαμ, ο πατριός της Λαρς και ο σκύλος της οικογένειας Αγρίπας. «Μου λείπουν τα Χριστούγεννα μαςζί τους» γράφει η ηθοποιός.

Η Κέιτ Μος είναι λιτή, δωρική, απέριττη στα λόγια. «Καλά Χριστούγεννα σε όλους» λέει. Οι ευχές της συνοδεύονται από το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό Pop το 2006. Και είναι ένας άγγελος-πειρασμός.

Στον επίσημο λογαριασμό της βασίλισσας Ελισάβετ ανέβηκαν διάφορα βίντεο και ευχές από την εκδήλωση Together at Christmas, μια βραδιά γεμάτη αγάπη, τραγούδια, κάλαντα και συγκίνηση. Σε ένα από τα βίντεο η Κέιτ Μίντλετον συνοδεύει στο πιάνο τον Τομ Γουόκερ στην ερμηνεία του τραγουδιού «For Those Who Can't Be Here».

Οι γυναίκες της οικογένειας Καρντάσιαν, Κιμ, Κλόε και Κρις, ποζάρουν με τα παιδιά και τα εγγόνια τους φορώντας ασορτί outfit.

Η Ντονατέλα Βερσάτσε μας εύχεται καλές γιορτές, ευτυχία, ζεστασιά και αγάπη! Στο βάθος φωτογραφία του αδελφού της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice