And Just Like That: Όταν δάκρυσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Το HBO Max ανέβασε βιντεάκι όπου μιλούν οι τρεις πρωταγωνίστριες

And Just Like That: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον μιλούν για τα συναισθήματά τους σχετικά με τη συνέχεια του Sex and the City.

Με τα 4 πρώτα επεισόδια του And Just Like That να έχουν προβληθεί και να απομένουν άλλα 6, το HBO Max μάζεψε τις τρεις βασικές πρωταγωνίστριες σε έναν καναπέ και ζήτησε να μιλήσουν για το πριν και το τώρα της σειράς, δυστυχώς όχι για το μετά.

Δεν ειπώθηκε κάτι που δεν είχαμε ξανακούσει, αλλά τους το οφείλαμε να δούμε το βίντεο. δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Μεγαλώσαμε μαζί τους, γερνάμε μαζί τους. Και καλά που το είδαμε δηλαδή, αφού η όλη ατμόσφαιρα ήταν τελείως Sex and the City, χωρίς το σεξ, δηλαδή τη Σαμάνθα. Δεν ξέρω, πείτε με προκατειλημμένη, αλλά νομίζω πως οι τρεις ηθοποιοί πραγματικά είναι φίλες, και πραγματικά περνάνε ωραία στα γυρίσματα, και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν τις έχω για τόσο καλές ηθοποιούς.

Τι ακούστηκε στο roundtable; Καταρχάς υπάρχουν αρκετά ενσταντανέ από το backstage. Η Κρίστιν Ντέιβις εξομολογήθηκε για άλλη μια φορά τον ενθουσιασμό της όταν έπεσε το τηλέφωνο και η ιδέα για το reboot. Η Σίνθια Νίξον και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσαν επίσης εξαιρετικά ενθουσιασμένες, αλλά συμπλήρωσαν ότι υπήρχε και μεγάλος φόβος για το εγχείρημα. «Σαν να περπατάς στο δάσος» περιέγραψε το feeling η Νίξον.

Στο τετράλεπτο βίντεο υπάρχουν κάμερες, ωραία ρούχα, γέλια, εξομολογήσεις, φιλοφρονήσεις, μικρές αποκαλύψεις, αγάπη, χειρονομίες, η Νέα Υόρκη, οι σκηνοθετικές οδηγίες της Νίξον. Μόνο Σαμάνθα και Μπιγκ δεν υπάρχουν πουθενά, ούτε καν σαν νύξη. Και άντε η Κιμ Κάτραλ, έριξε μαύρη πέτρα εδώ και καιρό, ο Μπιγκ όμως έπαιξε στο πρώτο επεισόδιο. Με τις καταγγελίες εναντίον του Κρις Νοθ, τα κορίτσια πρωταγωνίστριες όσο και τα κορίτσια τηλεθεάτριες τον πετάξαμε εντελώς από το μυαλό μας. Μια χαρά θα τα βγάλουμε πέρα μόνες, κανένας δεν θα χαλάσει τη γιορτή μας!

«Είμαστε μαζί γιατί θέλαμε να ξαναβρεθούμε. Κανένας δεν μας έφερε με το ζόρι. Ήταν απόφασή μας να είμαστε εδώ και να πούμε αυτή την ιστορία. Και να καλέσουμε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους» είπε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία ένιωσε μια συγκίνηση, ελαφράς μορφής ευτυχώς, που ξαναβρέθηκε με τις φίλες της. «Αυτό το απίστευτο πράγμα συνέβη στη ζωή μας πριν από 25 χρόνια» είπε η Νίξον και η Σάρα με σπασμένη φωνή σημείωσε: «Το να είμαστε πάλι μαζί είναι πραγματικά σπουδαίο. Δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε». Ούτε κι εμείς. Και γι’ αυτό είμαστε διπλά χαρούμενες που συνέβη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice