Celebrities που έκαναν πρωτοχρονιά στη θάλασσα

Προθέρμανση για να πέσουν για τον σταυρό τα Θεοφάνεια;

Έξι celebrities που γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά δίπλα στη θάλασσα και στην άμμο και κάτω από καλοκαιρινές συνθήκες.

Τα παλιά τα χρόνια γέμιζε το timeline μας από Χαβάες και Πουκέτ και Γαλλικές Πολυνησίες. Διάφοροι διάσημοι ή και ανθυποδιάσημοι ταξίδευαν σε επίγειους παραδείσους και απαθανάτιζαν τις πρωτοχρονιές τους με μπικίνια και σαμπάνιες πάνω στη λευκή άμμο. Έτσι, για να μας το πετάξουν στα μούτρα και να σκάσουμε από τη ζήλια μας. Και τα κατάφερναν.

Φέτος τα πράγματα ήταν πολύ μαζεμένα. Λίγοι ήταν οι εκλεκτοί που γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά με καλοκαίρι και ηλιοκαμένο δέρμα και ακόμα λιγότεροι όσοι πόσταραν τα κατορθώματά τους. Οι περισσότεροι στις λεζάντες τους ήταν απλοί, δωρικοί, απέριττη. Με εξαίρεση την Πάρις Χίλτον που ξεσάλωσε και στην πραγματικότητα και στο instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Ο Regé-Jean Page, πιο γνωστός ως Δούκας του Bridgerton, έβαλε φωτιά στο instagram ποστάροντας μια τόπλες φωτογραφία του και ευχόμενος «Step into the new». Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι του έκαναν λάικ με τρεμάμενα δάκτυλα. Με δεδομένο ότι και πέρσι την Πρωτοχρονιά ο Δούκας πόσταρε πάλι φωτογραφία του με μαγιό μπροστά στη θάλασσα, να υποθέσουμε πως το έχει για γούρι. Δεν είναι σαφές αν ο ηθοποιός φόρτωσε κορωνοϊούς και τα συναφή στα καμπανέλια του και ταξίδεψε ή αν ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν. Αλλά δεν έχει καμία σημασία, η κίνηση μετράει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η Ντούα Λίπα άλλαξε χρόνο στο St Barts μαζί με φίλες της. Υπήρξε ιδιαιτέρως δραστήρια στο instagram μοστράροντάς μας διάφορα ρούχα και παπούτσια που κουβάλησε στη βαλίτσα της. Ολοφάνερα single. 

Και ο Κρις Χέμσγουορθ έκανε το μπανάκι του, αλλά όχι στα ζεστά νερά της Καραϊβικής, ας πούμε. Ο Κρις μπανιαρίστηκε στους πάγους, βούτηξε στα χιόνια, βύθισε τα μούσκουλα στο ψύχος! Και κάπως έτσι έπεισε πέντε εκατομμύρια ανθρώπους πως είναι ο πιο ατρόμητος ηθοποιός του σύμπαντος. Θορ με τα όλα του!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Η Ναόμι Κάμπελ δεν ανέβασε φωτογραφία με μαγιό, αλλά από το αεροπορικό της ταξίδι για Κατάρ. Μας φιλοδώρησε με στιγμιότυπα από τη σκάλα του αεροπλάνου, από την πτήση πάνω από τη θάλασσα, από την άφιξη μέσα στη νύχτα μέσα σε ένα εντυπωσιακό τοπίο. Όμως η πιο τρυφερή φωτογραφία είναι η τελευταία, με τα ποδαράκια της κόρης της. Πατήστε το βελάκι για να δείτε τη σειρά των φωτογραφιών. 

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η Ιλίβεν του Stranger Thinks, ανέβασε τη χαρακτηριστική καλοκαιρινή πόζα του instagram, ποδαράκια με φόντο τη θάλασσα και πάνω τους όχι βιβλίο αλλά πιθανόν κάποιο σενάριο. Η παραλία δείχνει συγκλονιστική, το σενάριο δεν ξέρουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η Πάρις Χίλτον μας ενημερώνει πως βρίσκεται στον Παράδεισο μαζί με τον σύζυγό της. Ο έρωτας τρέχει από τα μπατζάκια τους, ολοφάνερα. Σε βίντεο που επίσης ανέβασε καβαλάει το σωσίβιό της, πίνει τις κοκτεϊλάρες της, δροσίζεται σε καταγάλανα νερά, απολαμβάνει ηλιοβασιλέματα στην ατόλη της. Μια τέλεια καταγραφή της χλιδής και των υπερβολών της ξενοδόχου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice