Eve Jobs: Η κούκλα κόρη του Steve Jobs

Η κόρη του ιδρυτή της Apple μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην ιππασία, τις σπουδές στο Stanford και το μόντελινγκ

Eve Jobs: Η κόρη του ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην ιππασία, τις σπουδές στο Stanford και το μόντελινγκ

Στην επίσημη βιογραφία του ο Στιβ Τζομπς αναφέρει ότι την κόρη του, Eve, θα μπορούσε να τη φανταστεί να διοικεί την Apple. «Είναι πιστόλι και έχει την πιο ισχυρή θέληση από οποιοδήποτε παιδί έχω συναντήσει», θα πει στον βιογράφο του Walter Isaacson.

Γεννημένη το 1998 από τον ιδρυτή της Apple και τη δισεκατομμυριούχο επενδύτρια Laurene Powell-Jobs, η Eve είναι το τελευταίο παιδί της ισχυρής οικογένειας. Τόσο ισχυρής ώστε να κρατάμε όλοι στο χέρι μας κάποιο από τα προϊόντα που δημιούργησε ο πατέρας Στιβ. Τόσο ισχυρής που να μην πιστεύει στη «συσσώρευση πλούτου», όπως είχε πει η μαμά Λορίν στους New York Times. «Η περιουσία τελειώνει σε μένα», θα πει η 35η στην κατάταξη των πιο πλούσιων ανθρώπων στον κόσμο, η οποία θεωρεί άδικη τη συσσώρευση του πλούτου στα χέρια λίγων. Μέσα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα η περιουσία θα μοιραστεί και δεν θα περάσει στην επόμενη γενιά.

Η Eve έχει χαράξει ήδη τον δικό της δρόμο: είναι πέμπτη καλύτερη ιππέας στον κόσμο, σπουδάζει στο Stanford, εκεί όπου γνωρίστηκαν οι γονείς της, και τον τελευταίο χρόνο δουλεύει και ως μοντέλο. Τον Δεκέμβριο του 2020 έκανε την πρώτη της καμπάνια για το brand με προϊόντα ομορφιάς Glossier. Τον περασμένο Σεπτέμβριο περπάτησε στο παριζιάνικο Fashion Week για το brand Coperni δίπλα στις Αντούκ Ακές και Τζίτζι Χαντίντ.

Ξανθιά, ψηλή, με καλογυμνασμένο σώμα, περπατά με αυτοπεποίθηση. Πιθανότατα δεν ήταν ποτέ το όνειρό της να γίνει μοντέλο, αλλά μοιάζει να το απολαμβάνει. «Μου πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβω πώς να ισορροπήσω τους φίλους, το σχολείο και την ιππασία, αλλά με τα χρόνια κατάλαβα ότι ο καλύτερος τρόπος για να δουλέψουν όλα είναι να βάλω σε προτεραιότητα αυτό που είναι πιο σημαντικό για σένα», δήλωσε σε συνέντευξη της.

Το 2016 αγόρασε ένα ράντσο στη Φλόριντα αξίας 15 εκατομμυρίων για να μπορεί να προπονείται υπό την καθοδήγηση της κορυφαίας προπονήτριας Missy Clark. Δεν είναι η μόνη κόρη διάσημων και πλούσιων που ασχολείται με την ιππασία. Η κόρη του Michael Bloomberg, του Bill Gates, του Bruce Springsteen και του Steven Spielberg αγαπούν την ιππασία, ακολουθώντας το μονοπάτι της Χριστίνας Ωνάση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice