Rose Hanbury: Μια Μαρκησία φέρεται να έχει παράνομο δεσμό με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Γιατί έγινε χαμός στο τουίτερ με το hashtag #PrinceWilliamsAffair.
Η Rose Hanbury / © Dave Benett/Getty Images
Celebrities

Rose Hanbury: Το τρίτο άτομο στη σχέση Ουίλιαμ και Κέιτ;

Φήμες θέλουν τη Rose Hanbury να είχε σχέση με τον Ουίλιαμ όταν η Κέιτ Μίντλετον ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί

Rose Hanbury: Μια Μαρκησία φέρεται να έχει παράνομο δεσμό με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Γιατί έγινε χαμός στο τουίτερ με το hashtag #PrinceWilliamsAffair.

Ποια είναι η Rose Hanbury, μια όμορφη κοπέλα που μπαινόβγαινε στο Παλάτι και πλέον όλο το τουίτερ ασχολείται μαζί της; Φημολογείται πως είναι η γυναίκα με την οποία ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάτησε την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί του ζεύγους, τον πρίγκιπα Λούι.

Η Rose Hanbury είναι κάπως γαλαζοαίματη (έχει τον τίτλο «Μαρκησία του Cholmondeley») και ήταν στενή φίλη του ζεύγους και κυρίως της Κέιτ. Άγνωστο αν η φιλία εξακολουθεί να υφίσταται, πάντως η Sun ισχυρίζεται ότι έπεσε μαλλιοτράβηγμα ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Λέγεται ότι η Κέιτ απομάκρυνε τη φίλη της από τον κοινωνικό της κύκλο, ενώ ο Ουίλιαμ προσπάθησε να το παίζει ισαποστάκιας και ειρηνοποιός.

Πρώην μοντέλο, το 2009 η 37χρονη σήμερα Rose παντρεύτηκε τον David Rocksavage, Μαρκήσιο του Cholmondeley, κι έτσι έγινε Μαρκησία. Τη μία μέρα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα του, την επόμενη είπαν ότι περιμένουν παιδί και την μεθεπόμενη παντρεύτηκαν. Οι νεόνυμφοι μετακόμισαν στο Houghton Hall, μια αγροικία του Νόρφολκ που βρίσκεται δίπλα στην εξοχική κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ. Απέκτησαν τρία παιδιά.

Η Rose συνδέεται στενά με τη βασιλική οικογένεια, καθώς η γιαγιά της ήταν παράνυμφος στον γάμο της Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο instagram για το σπίτι της, όπου ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες.

Τα νέα για την υποτιθέμενη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη Rose έγιναν πρωτοσέλιδα σε βρετανικά μίντια, δηλαδή στη Sun και τη Daily Mail. Ο Ουίλιαμ αντέδρασε με μηνύσεις. Το θέμα φούσκωσε στο τουίτερ. Ο πρώτος που τουίταρε για το θέμα ήταν ο Giles Coren, κοσμικογράφος και αρθρογράφος περί φαγητού. «Ναι, υπάρχει σχέση. Δεν έχω διαβάσει το άρθρο, αλλά γνωρίζω τα σχετικά με τον δεσμό. Όλοι ξέρουν για τον δεσμό, ακόμα και μεις οι Εβραίοι (αν και πρέπει να παραδεχτώ πως είμαι ένας κομψός Εβραίος - αν υπάρχει τέτοιο πράγμα)». Σήμερα ο Giles Coren ισχυρίζεται πως απλώς αστειευόταν.

Η συνέχεια δόθηκε και πάλι στο τουίτερ με το δημόσιο τζαρτζάρισμα δύο δημοσιογράφων. Ο δημοσιογράφος Richard Eden, όταν Χάρι και Μέγκαν αναφέρθηκαν στα ρατσιστικά σχόλια του Παλατιού σχετικά με το χρώμα του Άρτσι, ανέβασε ένα τουίτ όπου εξέφραζε τις ανησυχίες του για την ασφάλεια των μελών της βασιλικής οικογένειας. Σε απάντησή του έσπευσε ο δημοσιογράφος Alex Tiffin, ο οποίος έγραψε: «Οι εντολές από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου δεν έχουν καμιά αξία στη Σκοτία, το μέρος όπου κατοικώ, και καμιά νομική πίεση δεν πρόκειται να σβήσει το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε σχέση με τη Rose Hanbury. Καλό σου απόγευμα».

gettyimages-52163030.jpg
Dave Benett/Getty Images

Ο δημοσιογραφικός διάλογος έγινε αφορμή να γίνει ο κακός χαμός με χιλιάδες σχόλια να ανεβαίνουν με το hashtag #PrinceWilliamsAffair. Πολλοί συνέκριναν τον Ουίλιαμ με τον πατέρα του και την πολύχρονη σχέση του με την πλέον σύζυγό του Καμίλα.

Τελικά, μήπως ο παραμυθένιος ανέφελος γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και διαδόχου του στέμματος με την Κέιτ Μίντλετον είναι σκέτο παραμύθι; Όποιος έχει δει το Crown ξέρει ότι η φράση «στους δύο τρίτους δεν χωρά» ισχύει μόνο για τους κοινούς θνητούς κι όχι για τα πριγκιπικά ζευγάρια. Εκεί η υποκρισία, οι λευκοί γάμοι, οι εξωσυζυγικές σχέσεις και τα «στραβά μάτια» όχι απλώς πλεονάζουν, αλλά θεωρούνται το τίμημα για έναν γαλαζοαίματο βίο. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice