Paulina Porizkova © John Parra/Getty Images for Sports Illustrated
Paulina Porizkova © John Parra/Getty Images for Sports Illustrated
Celebrities

Πολίνα Πορίζκοβα: Φλερτάρω άντρες και με αγνοούν...

Yπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως

62224-137655.jpg
Newsroom |

Αν και στα 56 της χρόνια, η εικόνα της παραμένει εντυπωσιακή και σέξι, η Πολίνα Πορίζκοβα νιώθει πλέον, «αόρατη» για τους άνδρες.

Όπως εξήγησε το διάσημο μοντέλο Πολίνα Πορίζκοβα, ενώ στα «νιάτα» της είχε συνηθίσει να τη διεκδικούν στις περισσότερες εμφανίσεις της, πλέον, είναι η ίδια που προσπαθεί να βρει κάποιον για να «φλερτάρει».

«Είμαι τελείως αόρατη πλέον. Μπαίνω σε ένα πάρτι και προσπαθώ να φλερτάρω με άνδρες κι εκείνοι απλά με προσπερνούν πριν καν τελειώσω την πρότασή μου για να κυνηγήσουν κάποια, που θα είναι 20 χρόνια νεότερή μου. Έχω τρία καλά στοχεία, είμαι ελεύθερη, ντύνομαι όμορφα και προσπαθώ. Και παρόλα αυτά, τίποτα δεν πιάνει», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Times Magazine.

 

 

Το συναίσθημα αυτό όμως, δεν είναι εντελώς καινούριο για εκείνη. Όπως αναφέρει, η πρώτη φορά που ένιωσε κάτι παρόμοιο ήταν όταν ξεκίνησε η κρίση στον γάμο της.

«Ο σύζυγός μου δεν ενδιαφερόταν για μένα. Άρχισα τότε να κοιτάω γύρω μου και τελικά, συνειδητοποίησα πως ήμουν αόρατη για τον περισσότερο κόσμο. Όλη αυτή η κατάσταση με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα με τον εαυτό μου», δήλωσε.

 


Η Ποριζκοβα άφησε εποχή στα 80's - 90's. Το 1984, σε ηλικία 18 ετών, έγινε το πρώτο μοντέλο από την Κεντρική Ευρώπη που φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του «Sports Illustrated». Τέσσερα χρόνια αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο 6 εκατ. δολαρίων με την Estée Lauder.

Η ίδια έχει επανειλημμένα στηλιτεύσει την anti-aging κουλτούρα στα social media, γι' αυτό και δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες της με τον χρόνο που περνά και αφήνει εμφανή τα σημάδια του τόσο στο πρόσωπο όσο και το σώμα της. Με αυτόν τον τρόπο στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το body shaming.

Σε συνεντεύξεις της έχει αναφέρει πόσο σημαντικό είναι οι γυναίκες να συμφιλιώνονται με το πέρασμα του χρόνου και να αγαπούν το σώμα τους με τις αναπόφευκτες αλλαγές, παραμένοντας μακριά από αισθητικές επεμβάσεις, όπως botox.

To 1984 «μάγεψε» το ανδρικό κοινό στο βίντεο κλιπ «Drive», κλέβοντας και την καρδιά του Ric Ocasek, τραγουδιστή των «The Cars». Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ. Παντρεύτηκαν στις 23 Αυγούστου 1989 και απέκτησαν δύο γιους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice