Η Adele με  κόκκινη δημιουργία Vivienne Westwood
© www.instagram.com/ adele
Celebrities

Όλες οι εμφανίσεις της Adele στο βίντεο του «Oh My God»

Πόση υψηλή ραπτική χωράει σε 4 λεπτά;

Adele: Σε ποιους οίκους μόδας ανήκουν τα ρούχα που φοράει η τραγουδίστρια στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της «Oh My God».

Η Adele επέστρεψε, όχι μόνο με νέα εμφάνιση αλλά και με τελείως νέα διάθεση. Το άλμπουμ της «30» σκαρφάλωσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα μουσικά charts και κατάφερε να γίνει το πιο εμπορικό άλμπουμ του 2021, έχοντας κυκλοφορήσει μόλις 2 μήνες. Πριν λίγες ημέρες, η ανανεωμένη Adele που τραγουδάει τώρα για τη μητρότητα και τη ζωή μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό της, κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Oh My God».

Το clip ενώνει ξανά την Adele με τον σκηνοθέτη Sam Brown, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το video του «Rolling In The Deep», το 2010. Η τραγουδίστρια βρίσκεται ξανά σε ένα άδειο δωμάτιο που έχει μόνο μερικές καρέκλες αλλά αυτή τη φορά έχει παρέα μια ομάδα χορευτών και μερικά εντυπωσιακά outfit που ανέλαβε η στιλίστρια Jamie Mizrahi.

Ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με την Adele στο βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Oh My God»
Η Adele με δημιουργία Harris Reed


Η πρώτη της εμφάνιση στο βίντεο είναι με δημιουργία Harris Reed -ο ανερχόμενος σχεδιαστής που ντύνει τον Harry Styles και την Emma Corrin. Μάξι φούστα, εφαρμοστό τοπ που καλύπτεται από πουά τούλι με ενσωματωμένο κορσέ και κοσμήματα (σκουλαρίκια και δαχτυλίδια) από τη συλλογή Harris Reed X Missoma. «Εξακολουθώ να χάνω τα λόγια μου για να ανακοινώσω ότι ο πρώτος πελάτης μου για το 2022 είναι η απίστευτα υπέροχη, ταλαντούχα, υποστηρικτική και ίσως το πιο αστείο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ, Adele», έγραψε ανάμεσα σε άλλα ο σχεδιαστής στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με την Adele στο βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Oh My God»
Η Adele με δημιουργία Louis Vuitton

 


Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Adele αλλάζει εντελώς στιλ με ένα customized Louis Vuitton φόρεμα συνδυασμένη με μια μεταξωτή κοντή κάπα και δερμάτινα βραδινά γάντια που ανεβαίνουν μέχρι τους αγκώνες της.

 

Ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με την Adele στο βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Oh My God»
Η Adele με δημιουργία Vivienne Westwood


Στην τελευταία fashionable εμφάνιση στο βίντεο φοράει μια τουαλέτα Vivienne Westwood με κόψιμο «χαμόγελο» στους ώμους, κορσέ κάτω από το μπούστο και διάφανα τούλινα μανίκια. Παρόλο που το βίντεο είναι ασπρόμαυρο, η Adele αποκάλυψε στο Instagram ότι το φόρεμά της είναι κατακόκκινο, όπως και το κραγιόν στα χείλη της, ενώ κρατάει το μήλο και το δαγκώνει σαν σύγχρονη Χιονάτη.

Adele - Oh My God (Official Video)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice