Η Κένταλ Τζένερ στα χιόνια
Κένταλ Τζένερ © Instagram
Celebrities

Η Κένταλ Τζένερ φόρεσε το μπικίνι της και βγήκε στα χιόνια

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που την ενέπνευσε να το κάνει

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Κένταλ Τζένερ αποφάσισε να φορέσει μόνο το μπικίνι της και βγει στα χιόνια.

Μία άκρως τολμηρή κίνηση έκανε η Κένταλ Τζένερ. Το διάσημο μοντέλο φόρεσε το μικροσκοπικό της μπικίνι της μαζί με τις τις πιο χνουδωτές της μπότες και βγήκε στα χιόνια.

Μάλιστα, η Κένταλ Τζένερ ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από την θαρραλέα αυτή πράξη και εξήγησε τι κρύβεται από πίσω.

Η 26χρονη έγραψε ότι ετοιμάζεται να κάνει μπάνιο στο χιόνι. «Ο Wim Hof προτείνει μπάνιο στον πάγο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της κάτω από τις τρεις sexy φωτογραφίες της. 

 

Ο Wim Hof είναι ο γνωστός Ολλανδός yogi και health guru, που υποστηρίζει ότι τα κρύα μπάνια, ακόμη και στον πάγο ή το χιόνι, είναι πηγή ευεξίας και μακροζωίας. Ο Ολλανδός έχει τη δικιά του εναλλακτική μέθοδο αυτοθεραπείας την οποία μάλιστα ακολουθούν πολλές διασημότητες. 

«Το πρώτο λεπτό μέσα στο παγωμένο νερό είναι και το πιο κρίσιμο», συνηθίζει να λέει ο Wim Hof σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις μεθόδους του. 

Meet The Superhuman Wim Hof: The Iceman

Η Κένταλ Τζένερ δεν ξέρουμε αν τήρησε κατά γράμμα το πρόγρομμα του Hof, πάντως εδώ και λίγες μέρες απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο χιονισμένο τοπίο του Aspen, στο Colorado, χωρίς τον σύντροφό της, Devin Booker, που έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο ΝΒΑ. 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice