Η ηθοποιός Priyanka Chopra και ο μουσικός και συζυγός της Nick Jonas
© EPA/ VICKIE FLORES
Celebrities

Nick Jonas - Priyanka Chopra: Απέκτησαν παιδί με παρένθετη μητέρα

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός με Instagram posts.

Nick Jonas - Priyanka Chopra: Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ απέκτησε μια κόρη μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο Nick Jonas είναι ο τελευταίος από τους Jonas Brothers που γίνεται πατέρας, σε ηλικία 29 ετών. Πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος και η ηθοποιός και σύζυγός του Priyanka Chopra ανακοίνωσαν μέσω Instagram ότι έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. Το μωρό, σύμφωνα με πηγές, είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

 

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την ξεχωριστή στιγμή καθώς θέλουμε να εστιάσουμε στην οικογένειά μας», έγραψαν.

 

 

Λίγους μήνες πριν, η Priyanka είχε αστειευτεί ότι περιμένουν παιδί, αλλά μάλλον τελικά μιλούσε σοβαρά! Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Jonas Brothers Family Roast» που προβλήθηκε στο Netflix και σατιρίζει τη 10ετή διαφορά ηλικίας του ζευγαριού, η Priyanka δήλωσε: «Είμαστε το μόνο ζευγάρι που δεν έχει κάνει παιδιά ακόμα. Γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένη που θα κάνω αυτή την ανακοίνωση... Συγνώμη μωρό...», άφησε μια μεγάλη παύση και συμπλήρωσε: «Ο Nick κι εγώ περιμένουμε.... να γίνουμε λιώμα απόψε και να κοιμόμαστε αύριο».

 

 

Το ζευγάρι είχε αναφερθεί στο παρελθόν στην επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά: «Αλλά σε 10 χρόνια, θέλω οπωσδήποτε να έχω παιδιά. Αυτό θα συμβεί μέσα στην επόμενη δεκαετία, ευελπιστώ νωρίτερα. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά και θα ήθελα να αποκτήσω δικά μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 2018 η Priyanka.

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 στο Umaid Bhawan Palace στην περιοχή Jodhpur στην Ινδία πραγματοποιώντας δύο τελετές για να τιμήσουν εξίσου τις διαφορετικές κουλτούρες τους. Η οικογένεια Jonas δεν σταματάει να μεγαλώνει, με τα αδέλφια του Kevin και Joe να έχουν γίνει ήδη γονείς. Ο Kevin έχει αποκτήσει με την Danielle την Alena 7 ετών και την Valentina 5 ετών, ενώ ο Joe και η Sophie Turner απέκτησαν την Willa τον Ιούλιο του 2020.

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice