Μελάνια Τραμπ: Στο «σφυρί» το εμβληματικό καπέλο που φορούσε στην επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν
Melania Trump © Alex Wong/Getty Images

To λευκό καπέλο της Μελάνια Τραμπ δεν είχε μεγάλη πέραση

Σε διαδικασία δημοπρασίας
  • A-
  • A+
Η Μελάνια Τραμπ αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία τρία αντικείμενα με τιμή εκκίνησης τις 250.000 δολάρια, χωρίς όμως να επιτύχει τον στόχο.

Τον Δεκέμβριο η πρώην Πρώτη Κυρία είχε ανακοινώσει ότι θα δημοπρατούσε τρία αντικείμενα της με σημαντικότερο το περίφημο λευκό, πλατύγυρο, καπέλο που φορούσε κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους των Ηνωμένων Πολιτειών στη Γαλλία, το 2017.

Ωστόσο η δημοπρασία δεν έπιασε τον στόχο καθώς έγιναν μόνο πέντε χτυπήματα με προσφορές που κυμάνθηκαν κοντά στην ελάχιστη τιμή των 1.800 SOL, κρυπτονομισμάτων Solana, που ήταν και το μοναδικό μέσο πληρωμής το οποίο είχε ανακοινωθεί ότι θα γινόταν δεκτό. Η δημοπρασία περιλάμβανε, επίσης, μια ακουαρέλα που ζωγράφισε ο Γάλλος καλλιτέχνης Μαρκ Αντουάν Κουλόν με τη Μελάνια Τραμπ να φοράει το συγκεκριμένο καπέλο, όπως και ένα ψηφιακό έργο NFT (Non Fungible Token- Μη ανταλλάξιμο διακριτικό, ήτοι ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο) της ίδιας ακουαρέλας. Τα δύο τελευταία αντικείμενα φέρουν επίσης την υπογραφή της Μελάνια Τραμπ.

Τα αντικείμενα πωλήθηκαν τελικών περίπου προς 170 χιλιάδες δολάρια, 80 χιλ. κάτω από την τιμή εκκίνησής τους.

Η εξήγηση που δίνεται από αμερικανικά ΜΜΕ για την αποτυχία της δημοπρασίας είναι η βουτιά της αγοράς κρυπτονομισμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες δυο εβδομάδες με απώλειες που κυμαίνονται ανάλογα με το κρυπτονόμισμα από 20 έως και 40%, όπως είναι περίπτωση των Solana.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο θρυλικός φωτογράφος Πατρίκ Ντεμαρσελιέ πέθανε, αφήνοντας πίσω του μοναδική παρακαταθήκη στη φωτογραφία της Μόδας
Πατρίκ Ντεμαρσελιέ: Πέθανε ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας
Πέθανε ο δημιουργός του Botox, Άλαν Σκοτ
Πέθανε ο δημιουργός του Botox, Άλαν Σκοτ
Back to top