Το πρώην μοντέλο Heidi Klum με την ταχυδακτουργό Lea Kyle στο τηλεοπτικό σόου America's Got Talent
© Instagram/ Lea Kyle
Lifestyle

Léa Kyle: Η Γαλλίδα που ενθουσίασε τη Heidi Klum με τα μαγικά της

Άλλαξε 8 εμφανίσεις σε λιγότερο από δύο λεπτά και ξεσήκωσε κριτές και κοινό

America's Got Talent: Η γαλλίδα Léa Kyle συνδυάζει μαγικά και μόδα σε ένα εντυπωσιακό σόου. Εντυπωσίασε τη Heidi Klum και κέρδισε το Golden Buzzer.

Μπορεί τελικά να μην κέρδισε το America's Got Talent του 2021, αλλά η Léa Kyle κατάφερε να κερδίσει τον ενθουσιασμό του κοινού και να γίνει viral. Πριν λίγες ημέρες έπεσα στο βίντεο της οντισιόν της και μέχρι να τελειώσει συνειδητοποίησα ότι είχα γουρλώσει τα μάτια μου, τόσο όσο και οι κριτές που την αποθέωσαν.

 

Η Léa Kyle είναι Γαλλίδα, λατρεύει τη μόδα και άρχισε να ασχολείται με τα ταχυδακτυλουργικά εξαιτίας του αγοριού της που είναι μάγος -και έχει επίσης συμμετάσχει στο διαγωνισμό AGT. Αποφάσισε λοιπόν να τα συνδυάσει και ξεκίνησε να σχεδιάζει και να ράβει μόνη της τα κοστούμια της, ώσπου τελικά έφτασε πολύ συνεσταλμένη στη σκηνή του σόου για να παρουσιάσει το νούμερό της. Αυτό που ακολούθησε ήταν πράγματι εντυπωσιακό και καταλαβαίνω απόλυτα την ενθουσιασμένη Heidi Klum που χειροκροτούσε όρθια και της χάρισε το Golden Buzzer ώστε να προχωρήσει κατευθείαν στα live σόου.

Κάπου εδώ θέλω να σημειώσω ότι λατρεύω τόσο να βλέπω καλά ταχυδακτυλουργικά όσο και να τα αποδομώ. Γι' αυτό είδα πολλές φορές τα βίντεο της Léa, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς το ρούχο «πέταξε» στον αέρα και προσγειώθηκε πάνω της. Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η εύκολη εναλλαγή ρούχων είναι μια ικανότητα που όλες θα θέλαμε να διαθέτουμε! Απολαύστε την...

Léa Kyle on America's Got Talent 2021 | ALL PERFORMANCES | Got Talent Global

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice