Να το φάω ή να το κάνω κολιέ;

Χρυσά κοσμήματα από αληθινά τηγανιτό κοτόπουλο

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Χρυσό κολιέ με το κόκκαλο του ζουμερού κοτόπουλου, που μόλις κατανάλωσες. Πλέον και τα απομεινάρια είναι σημαντικά. Μετατρέπονται σε χρυσά κολιέ και αφού έχουν χαρίσει την υπέρτατη ηδονή στον ουρανίσκο σου, ετοιμάζονται να κοσμίσουν και τον ωραίο σου λαιμό. όχι δεν είναι τρέλα. Είναι η νέα ιδεά της γνωστής αλυσίδας φαστ φουντ Kentucky Fried Chicken (KFC), η οποία αποφάσισε να λανσάρει κολιέ από τα αυθεντικά εναπομείναντα κόκκαλα τηγανητού κοτόπουλου.

image

image

Την ιδέα υλοποίησε η σχεδιάστρια κοσμημάτων Meg C. Η ίδια εξήγησε πως αφού έφαγε τα αγαπημένα της κοτοπουλάκια, έπλυνε τα κοκκαλάκια τους με σαπούνι κια νερό και τα άφησε να στεγνώσουν στον καθαρό αέρα και στον ήλιο. Στη συνέχεια τα κόκκαλα παιρνούν από ειδική επεξεργασία, γυαλίζονται, βάφονται με αγώγιμη μπογιά, καλύπτονται με χαλκό και στη συνέχεια με χρυσό. Είκοσι κολιέ σε ένα περίπου μήνα ήταν μόνο η αρχή. 

image

image

Είναι αυτό που λέμε κρίπι και σπούκι αλλά έχει ήδη αρχίσει να βρίσκει φανατικούς εις τα εξωτερικά. Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί. 

image

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice