Ο graffiti artist André Saraiva σχεδιάζει για τα 50 χρόνια Smiley
Ο graffiti artist André Saraiva σχεδιάζει για τα 50 χρόνια Smiley
Lifestyle

Ο διάσημος graffiti artist André Saraiva σχεδιάζει 500 συλλεκτικά NFTs για τα 50 χρόνια Smiley

Μια ξεχωριστή συλλογή που στηρίζει η Urban Outfitters

50 χρόνια Smiley: Η Urban Outfitters παρουσιάζει τη συλλογή Smiley x André Saraiva NFT που δε θέλεις να χάσεις.

Η Urban Outfitters θα στηρίξει την κυκλοφορία των έργων Smiley NFT από τον θρυλικό graffiti artist, André Saraiva, για τον εορτασμό των 50 χρόνων του brand. 500 NFTs κυκλοφόρησαν στα μέσα Απριλίου από την Urban Outfitters για να σηματοδοτήσουν την επέτειο των 50 χρόνων του Smiley ως μέρος του Smiley Collector's Edition. Για τον εορτασμό της επετείου, το brand Smiley ανέθεσε στην δημιουργική Sarah Andelman -συνιδρύτρια του παριζιάνικου concept store Colette- να επιμεληθεί 50 ξεχωριστές συνεργασίες. Ως μέρος αυτών, επιλέχθηκε ο θρυλικός graffiti artist André Saraiva για να επανεφεύρει το εμβληματικό Smiley λογότυπο. Ενεργός στο αρχικό παριζιάνικο κίνημα γκράφιτι, ο André έγινε ευρέως γνωστός για τους καρτουνίστους χαρακτήρες και το alter ego Mr.A, το οποίο έγινε η υπογραφή του και ένας εμβληματικός χαρακτήρας της μόδας και της τέχνης παγκοσμίως.

Ο διάσημος graffiti artist André Saraiva σχεδιάζει 500 συλλεκτικά NFTs για τα 50 χρόνια Smiley

Για την 50η επέτειο του brand, ο André δημιούργησε μια σειρά από έργα τέχνης με την δική του εκδοχή του Smiley logo, όπου παίζει με το διάσημο Smiley πρόσωπο και αντικαθιστά στοιχεία του με το δικό του καλλιτεχνικό στιλ γκράφιτι. Ο André ενώνει τον διάσημο Mr.A του με το σχέδιο Smiley για να δημιουργήσει μια πραγματική γιορτή των δύο θρυλικών υποκουλτουρών. Το μοναδικό Smiley logo σχέδιο από τον André αναπτύχθηκε σε NFT έργο τέχνης με 500 εκδοχές διαθέσιμες και προς πώληση από την Urban Outfitters στο OMGdrops.com. Όχι μόνο ως συλλέξιμη τέχνη, αλλά τα NFTs θα δρουν ως "utility tokens" που θα ξεκλειδώνουν βραβεία και έπαθλα για επιλεγμένους κατόχους εισιτηρίων NFT.

Ο διάσημος graffiti artist André Saraiva σχεδιάζει 500 συλλεκτικά NFTs για τα 50 χρόνια Smiley

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αυτά τα σπάνια NFTs χρησιμοποιώντας το κρυπτονόμισμα Ethereum (ETH), με τιμή 0.2ΕΤΗ που αντιστοιχεί περίπου σε €467. Επιπλέον, στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων Smiley, η Urban Outfitters θα κυκλοφορήσει μια σειρά συλλεκτικών συλλογών με είδη ένδυσης και σπιτιού σε συνεργασία με γνωστά και δημοφιλή brands όπως Champion, By Samii Ryan, Crocs, Havaianas, Market, Eastpak, THE SKATEROOM, Sunnylife και Yellowpop.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice